Szellemi Törvények

Hades-TEgipcio04A ma embere bizony nehezen fogadja el, hogy életét és sorsát Törvények irányítják. És itt mos nem a társadalmi törvényekről beszélünk, hanem a Szellem Törvényeiről.

A társadalmi törvények, a bíróságok és a bírák is bizony kijátszhatók, lefizethetők, megvesztegethetők, megvehetők. A Szellemi Bírák azonban NEM! S ezen a poszton első  helyet foglal el Anubisz, a Karma Ura. Munkáját további Bírák segítik.

Ezen igen Tiszteletreméltó és Fenséges Lények két fontos minőséggel vizsgálnak minket, és ez az IGAZSÁGOSSÁG és a KEGYELEM. Mert az Igazságosság Kegyelem  nélkül zord és kegyetlen, míg a Kegyelem Igazságosság nélkül elnéző és lágy.

A Föld a Karma bolygója. Mindannyian azért vagyunk itt, hogy változzunk, fejlődjünk, tanuljunk hibáinkból és emberibb emberekké váljunk.
A Szellemi Törvényszék előtt rendszeresen “megjelenünk” és megmérettetünk életünkben és halálunkban is. Ez alól a Törvényszék alól nincs kibúvó, nincs lehetőség nem megmérettetni.

AnubiszAzonban rengeteg Kegyelemben is részesülhetünk. És a Vízöntő-kor lehetőséget ad nekünk a tudatos munkára a karmával! Ez nagy lehetőség! Azonban munkát és munkát kíván. Önfeláldozást, önfejlődést, lemondást, szolgálatot, alázatot, …….
Csak munkánk által tudjuk elnyerni a Karma Urainak bocsánatát.

“Drága Anubisz! Segítsd lépéseinket, támogasd munkánkat és fejlődésünket. Add meg számunkra – ha a Törvény is megengedi -, hogy dolgozzunk a karmánkkal. Adj kegyelmet munkánkhoz, adj kitartást és türelmet, adj erőt és bölcsességet, hogy minden nap a Szellem Törvényei szerint éljünk és munkálkodjunk.”

Ha szeretnél erről beszélgetni, hívj bátran:
Steinmüller Csilla
spirituális tanító
20/397-3930
scsilla29@gmail.com

line44

line44

Hét élettörvény

A hylozoika Hét Élettörvény-t fogalmaz meg, melyek az ember életét és fejlődését irányítják.
Ha akarjuk, ha nem, ha elfogadjuk, ha nem, akkor is ezek az útjelzőink a fejlődésben:

Egység kör1.) SZABADSÁG Törvénye

2.) EGYSÉG Törvénye

3.) ÉN Törvénye

4.) AKTIVÁLÁS Törvénye

5.) SORS Törvénye

6.) ARATÁS Törvénye

7.) FEJLŐDÉS Törvénye

A Törvénye felett nincs hatalmunk!
Azonban vannak, melyeken TUDATOS FEJLŐDÉSSEL és MUNKÁVAL dolgozhatunk és dolgoznunk is KELL!
S ez az oldal ezért született. Segíteni a Tudatos Fejlődést!

A hylozoikáról bővebben itt >>>

line44

Drága Ember!

A Te Változásod is roppant fontos a Változáshoz!

Ha Te, a tudatost fejlődés mellett döntesz (s másként ma nem is lehet fejlődés!) ITT AZ IDŐ, hogy napi szinten kezd el figyelni a gondolataidat, érzéseidet, pszichológiádat.
Ne engedd tovább, hogy a berögözött, fájó múlt és kollektív minta vezessen!

Ha mindenki egy kicsit odafigyel gondolati és érzelmi reakcióira, s nem hagyja, hogy azok irányítsák, – ha hiszed, ha nem – képes változni a világ, a kormány, az emberiség. (Mert MI Egyek Vagyunk.)

Mit is tegyél?

Meg kell tanulni irányítani a tudatosságod.
Ha jön egy negatív érzés vagy gondolat (pl. félelem, szomorúság, aggódás, lehangoltság, bánat, bosszúvágy, stb.), ne engedd bele magad. Maradj kívül a történésen, és figyeld meg. Figyeld meg hol jelentkezik a testedben a gondolat és/vagy az érzés. A fejedben, a mellkasodban, az alhasadban?

night-dreamingMajd kezd el figyeli a légzésedet. … Belégzés – Kilégzés.

Ne változtass  légzés ritmusán, csak figyeld. … Belégzés – Kilégzés.

S a 4-5. légzés után a kilégzésbe tedd bele a negatív érzést vagy gondolatot, a belégzéssel pedig lélegezd be a Kozmosz Energiáját.

Ma legalább ennyit tegyél meg. Meg fogod látni, hogy könnyebb lesz a napod.

Holnap pedig már továbbléphetsz…..

Steinmüller Csilla
spirituális tanító

 


Az Omniverzum Szabadegyetem képzésein bővebben megismerkedhetsz a témával.

2 gondolat “Szellemi Törvények” bejegyzéshez

Hozzászólás jelenleg nem lehetséges.