Bemutatkozás * Strupka Krisztina

Strupka Krisztina OmniverzumGyerekkorom óta foglalkoztat a kérdés: hogy is lehetünk mi itt, és mi is ennek az értelme!?!
Hittem már akkor is, hogy kell lenni valami másnak is, mint amit a fizikai érzékszerveinkkel érzékelni tudunk!
Gyerekként mindig azt játszottam, hogy én egyedül megmentem a világot! :) Hogy eltűnik a gonosz, és csak a Fény a jó dolgok maradnak, szeretik és segítik egymást az emberek.
Ez mára meghiúsulni látszik….

Mindig voltak kérdéseim, az egész életemet áthatotta ez a minőség, és a kérdéseim egyre csak bővültek. Jelenleg az Omniverzum SzabadegyetemSpirituális Lélekgyógyász képzésre járok, lassan végzős diákként. 🙂
Magas szellemi minőséget képviselő iskola, ahol rajtad van a hangsúly! Önismereti út mely nem mindig zökkenőmenetes, de ez az út vitt és visz a mai napig oda hogy,
kérdéseim jelentős részére ma már megkaptam a választ, de mikor megkapok egy választ rögtön lesz másik… :)
Ha egy mondatba kéne leírnom magamat, akkor azt írnám, hogy: Szellemi úton járó Kereső vagyok!

Azt látom, hogy ma nincs más út, csak a Szellemi út, ez az út tud minket kivezetni ebből a minőségből, amiben jelenleg az emberiség él, és felemelni egy magasabb minőségbe.
A Célom … célom az, hogy segítsek az embereknek, hogy Keresővé váljanak!

Hogy meglássák a magasabb összefüggéseket, és egy jobb minőségű életre vágyjanak! Csak ha a vágy feléled bennük, ha elkezdenek kérdéseket feltenni maguknak (Hogy is kerültem ide? Mi célja az életemnek? Mi értelme a mindennapi robotolásomnak?…..), akkor kezdenek keresők lenni, mert válaszokat akarnak, és elindulnak.

Én a keresés folyamatában szeretnék a segítségükre lenni, megmutatni egy más szemszögből az életet, az élet értelmét. Segíteni abban, hogy maguk induljanak keresésre és ne másoktól várják a megoldáshoz való kulcsot, mert azt a kulcsot csak ők találhatják meg önmagukban.

zaszloStrupka Krisztina
Spirituális Lélekgyógyász Hallgató
Access Bars kezelő


06/20 514-58-10
06/30 722-88-83
strupkakriszti@gmail.com
2015. január 26.

Reklámok

Bemutatkozás * Strupka Krisztina” bejegyzéshez egy hozzászólás

  1. Visszajelzés: Élet-közeli élmények.. | Spirituális Lélekgyógyászat

Hozzászólások lezárva.