Felhívás Együttműködére!

felhivas_együttmukodesreKeressük azokat a spirituálisan nyitott, úttörő munkát vállaló orvosokat és/vagy egészségügyi intézményeket, akik az emberekkel folytatott munkájukba beengednék a spirituális tudást, a ma már bizonyítható Szellemi Törvényeket.

Első körben a babavárás – várandóság, vetélés, magzatbeültetés – és a transzplantáció területén vagy/és a betegségek holisztikus kezelésében tudnánk együttműködni.

Az orvos adja a szakmai tudást és a gyógyítást, mi adjuk a spirituális tudást és szakértelmet.

Szívesen indítványoznánk és részt vennénk egy kísérletben, mellyel bizonyítható lenne, hogy az orvosi és spirituális tudás együtt mire képes.

Minden őszinte érdeklődővel nagyon szívesen leülünk beszélgetni a lehetőségekről és a tervekről.

Steinmüller Csilla
spirituális tanító
06-20/397-3930
scsilla@omniverzum.hu

line44

operation-theaterBővebben …

Ma már az orvosok szakmai és technikai tudása igen fejlett. A betegek és betegségek sokaságát képesek meggyógyítani, azonban azok száma mégsem csökken.
Munkájuk során újabb és újabb tünetekkel, problémákkal és nehézségekkel találják szembe magukat.

Persze idővel meglesz a megoldás ezekre is, de aztán az idő ismét újabb és újabb megoldandó feladatokat hoz. Az orvostudomány és a gyógyítás körei tágulnak, de a lényeg – a betegek száma és a betegségek sokasága – nem változik.

Köztudott, hogy világunkban minden kétpólusú: nappal és éjszaka; belégzés és kilégzés; férfi és nő; nap és hold. Szeretnénk megmutatni, hogy a gyógyítás is lehetne kétpólusú, mellyel közelebb kerülhetünk a teljességhez.

A mai orvostudomány képviseli a férfi oldalt – aktív, cselekvő –, míg a spirituális tudás hozzá tudná adni a nőit – érzelmi, lelki, szellemi. Itt az idő ezek „házasságára”.

caduceusSpirituális tudásunkkal szívesen részt vennénk egy vizsgálatsorozatban, melyben bizonyítható lenne, hogy a két út – az orvosi gyógyítás és a spirituális tudás – együtt milyen új magasságokat hozhat el a gyógyításban.

Keressük azokat a nyitott, vállalkozó szellemű orvosokat és/vagy intézményeket, akikkel együttműködve új távlatokat nyithatnák.

Első körben a babavárás – várandóság, vetélés, magzatbeültetés – és a transzplantáció területén vagy/és a betegségek holisztikus kezelésében tudnánk együttműködni.

Az orvos adja a szakmai tudást és a gyógyítást, mi adjuk a spirituális tudást és szakértelmet.

Várjuk azon egészségügyi szakemberek vagy intézmények jelentkezését, mely befogadná tudásunkat és támogatná a gyógyítás táguló perspektíváját. Akik akarnak részese lenni egy úttörő vállalkozásnak.

line44

Elképzelésünk …

babavaras-300x1741.) Várandóság, vetélés, magzatbeültetés, babavárás

* Azon édesanyákkal (és az arra nyitott édesapákkal) heti rendszerességgel csoport szervezése. Ezen foglalkozás keretén belül beszélgetünk a gyermekvállalás spirituális oldaláról, a szülők felelősségéről és feladatairól.

Átbeszéljük, mint jelentenek ezek a fogalmak:
* spirituális babavárás
* Szellemi Törvények
* szülői felelősség
* spirituális gyermeknevelés

* Meditációval és vizualizációval felkészítjük az anyai méhet a babavárásra, hogy meleg fészek tudjon lenni az új kis jövevény számára.

* Háromhavonta célszerű a leendő és a várandós édesanyáknak egy 4-5 napos elvonulás, amikor is semmi mással nem foglalkozunk, csak a belső egyensúly megteremtésével, a belső gyógyítással, a lélek kapcsolódással, s mindezt a természet lágy ölelésében. Ezeket az elvonulások megszervezzük és vezetjük.

* Tudom, furcsán hangzik és elutasító lehet a nyugati gondolkozás számára, mégis meg kell barátkoznunk a gondolattal, mert ha akarjuk, ha nem ez Szellemi Törvény: a Karma Törvénye.
Az édesanya nagyon sokat tehet magzatáért, és majdan gyermeke 1 éves koráig gyermeke hozott karmájának enyhítéséért vagy eltörléséért.

Ez a munka már a legelső időkben – várandóság, szülés, első év – meghozhatja látható gyümölcsét (nem vetél el a magzat, egészségesen születik, könnyű szülés), azonban 30-40 év múlva lehetne az igen nagy változást észlelni, mert az így fogant, kihordott és az élet első évében gondozott gyermekek felnőve sokkal kevésbé betegednének meg rákban és krónikus betegségekben.

(Az abszolút létezés tekintetében a karma nem rossz és nem jó, hanem az események és cselekvések elindítója. Az életben azonban van egy jótékony tulajdonsága: folyamatos nyomást fejt ki a legfőbb jó irányába és hozzájárul a cél eléréséhez. Hozzájárul ahhoz, hogy végre beteljesítsük igazi Sorsunkat.
A betegségek okairól, céljairól és gyógymódjairól végzett tanulmányok és ennek eredményeinek alkalmazása szintén felgyorsíthatja az emberi faj és világunk fejlődését.)

S mindezt a spirituális munkát egymás mellett az orvosi tevékenységgel. Együtt egy teljesen új dimenzióba emelhetjük a várandóság élményét.

transzplantáció2.) Transzplantáció esetén

Az orvosi munka a fizikai szinten hozza rendbe azt, ami gyógyíthatatlanul megbetegedett. Ma már ismert, hogy az érzelmi és gondolati hozzáállás mennyire tudja pozitívan vagy negatívan befolyásolni a transzplantáció sikerét.

És ami még nagyban hozzájárulhat a gyógyuláshoz az a szellemi dimenziók.

Elképzelésem szerint azon transzplantációra váró emberekkel, akik nyitottak a spirituális nézőpontra lehetne dolgozni egy tágabb perspektívával.

A transzplantáció előtt átbeszélgetjük a Szellemi Törvényeket, és felkészítjük a sejteket az idegen szerv be- és elfogadására. Ekkor meditációval, mantrázással, fohásszal, felajánlással fordulunk a magasabb dimenziók felé.

A transzplantáció után pedig kapcsolatot létesítünk a beültetett szervvel, azzal „beszélgetünk”, megköszönjük, hogy odaadta magát, és felkérjük a beteg testét, hogy fogadja be az új szervet.

Számba vesszük, mi az a Sorsfeladat, amiért itt van az adott ember, és azt is megvizsgáljuk mit is tud tenni ennek a feladatnak a beteljesítéséért.

asztma3.) Betegségek holisztikus kezelése

Ebben az esetben csoportos beszélgetésekben foglalkozunk a betegségek spirituális dimenzióival és a Szellemi Törvényekkel. A gyógyuláshoz nem elég az orvosok lelkiismeretes és kitartó munkája, bizony a betegnek is hozzá kell tenni önmagát. Érzelmi, gondolati és spirituális dimenziókat érintve támogatjuk meg a gyógyulást.

A spirituális út nem helyettesíti az orvosi kezelést! Igen is, szükség van időnként a műtétre, a gyógyszerre, a speciális orvosi kezelésekre. Ezek mellett és ezekkel összhangban tudjuk megtámogatni a spirituális, lelki dimenziókat. S aztán együtt a kettő csodákra lehet képes.

line44

Szakmai vezető:

99 002Steinmüller Csilla

53 éves vagyok.

Pályafutásomat a SOTE II. Gyermekklinika Kardiológia osztályán kezdtem. Mindig imádtam a nővéri hivatást. Szerettem tudással és szakértelemmel segíteni.

Dolgoztam körzeti nővérként a VIII. majd a I. kerületben, és betegágy mellett a Jahn Ferenc kórház Gyermeksebészetén és Koraszülött osztályán.

Spirituális utat 24 éve járok. Olyan szellemi tudásra tettem szert, melyet nem a „rózsaszín” ezoterikus köd hat át, hanem a Szellem Tiszta Tudása. Hét éve van saját felnőttoktatási intézetem, ahol a mai nyugati tudás találkozik a legmagasabb Szellemi Tudással. Mindkettő igen fontos, ha egy tágabb, új szintre szeretnénk emelni életünket és a gyógyítást is.

Hivatásomnak tekintem a Szellemi Tudás átadását az embereknek, hogy együtt meglássuk a kivezető utat jelenlegi nehéz, néha igen kilátástalan helyzetünkből.

Végzettségeim:
* 1978. Általános ápoló és csecsemőgondozó
* 1979. Csecsemő és gyermekápolónő
* 1994.  Körzeti nővér
* 2002. Natura Holisztikum Természetgyógyászati Magánegyetem * Holiszta Egészségfilozófus
* Természetgyógyász: Fitoterapeuta, Addiktológus, Reflexológus
* 2001. Miskolci Bölcsész Egyesület * Pszichológus
* 2006. Pszichológus tanár
* 2006. Nyíregyházi Főiskola * Művelődésszervező-Andragógus
* 2012. Művészetterápia vezető
* 2013. Meseterapeuta
és még igen sok tanfolyam.

Hét éve felnőttképzéssel is foglalkozom, tanítom a Szellemi Tudást.

Úton Járó Spirituális Tanítvány vagyok, aki nem csak tudja és tanítja, hanem éli is a Szellemi Törvényeket.

ww-gi-flower-caduceus

Reklámok