Célunk …

Én ez Vagyok.A tudati változás forgatagában élünk. A Vízöntő-kor elhozza egy teljesen új tudatosság lehetőségét.

Azonban egy “csak” egy lehetőség az embereknek, az emberiségnek. Hogy mit kezd vele, az csak Tőle függ. Mindenkitől, személy szerint.
(Tehát a Te fejlődésed és továbblépésed a fejlődés következő lépcsőfokára CSAK tőled függ, senki és semmi mástól!)

A Kozmosz, a Mindenség, a Teremtő kiteljesedik, belép a következő fejlődési ciklusba. Az ember lehet ebben a fejlődési és kiteljesedési folyamatban a Teremtő társa, vagy lehet mindennek fékezője és ellenállója, azonban a továbblépés mindenképpen megtörténik. (Mert Isteni Rendben működik minden.)

Jelenleg egy határ, egy kapu küszöbén állunk, melyen beléphetünk tudatosan vagy sodródhatunk tudattalanul. Te melyiket választod?

A tudatos belépés rengeteg belső munkát kíván. Nincs véletlen megvilágosodás, nincs külső beavatás, nincs ajándék sorsátírás. Mindenért egyéni felelősséget kell vállalnunk, és dolgozni kell önmagunk megváltásáért.

A tudattalan sodródás egyszerűen a tudatosság és a belső munka hiányában megtörténik velünk. Ez azonban nem visz minket közelebb Szellemi Esszenciánkhoz. Sőt egyre messzebb sodródunk Önmagunk Lényétől és az Önmegváltástól.

Szabad választásunk van. Szabadon választhatjuk az Utat és a Tudatosodást, de választhatjuk az átlag életet, a Szellemtől elválasztottságot és az egyéleti létezés örömeit.

Csak önmagunkat tudjuk megváltani. Nincs senki és semmi aki helyettünk járhatná a tudás és a tapasztalás útját. S az, hogy ez az út mennyire nehéz és fájdalmas bizony tőlünk, sőt Tőled is függ.
Minél többen választják a tudatos tanulás, fejlődés és átalakulás útját, annál simább lesz az út. Mert az egyéni ember fejlődése nem csak saját magára hat, hanem emeli az emberiség tudatossági szintjét is! Ezért roppant nagy az egyéni felelősségünk.

Én a tudatos belépést választottam! Nem most, hanem már tudatosan[1] vagy 15-16 éve. (Lelkem és Szellemem szintjén pedig már több ezer éve erre készülök. Ezért választottam most ezt a létidőt, hogy itt legyek és tudatosan járjam a fejlődés útját.)

Steinmüller CsillaS ezért indítottam el képzéseinket, hogy azt a tudást, melyet én már megtapasztaltam továbbadjam azoknak, akik nyitottak rá. S ezért született ez az oldal is, hogy felrázzalak, elindítsak benned gondolatokat, megnyissam tudatod zárt ajtaját, hogy közelebb kerülj Lelked hangjához és Hazatalálj. Szívem minden szeretetével és Szellemem inspirációjával áthatva írom az anyagokat, és bízom benne, hogy megérinti a Te Szellemedet is. Vagyis Szellemeink találkoznak, egymásra ismernek és karöltve, örömtáncot járva világítanak, hogy mások is Hazataláljanak.

Gyere, egyesüljünk Szellemünkkel és Lelkünkkel, majd fogjuk meg egymás kezét, hogy Fényt és Tudást hozzunk a megfáradt és csalódott, kiábrándult emberiségnek. Mutassuk meg azoknak az Utat, akik kérdezni mernek. Akik fel akarnak ébredni és válaszokat keresnek.

De csak azoknak. Mert a felébredés és a „megvilágosodás” mindenki egyéni felelőssége és lehetősége. Mi csak saját fényünkkel világíthatunk. Ennyit tehetünk, de ezt kötelességünk megtenni.

Fogom Szellemed és Lelked kezét, menjünk együtt.

A változás energiái itt vannak. Ez egy olyan új szemlélet és gondolkodásmód, mely átfogóan nagyobb képet ismer el magáénak. Mely állandóan tágul, és bátran merészkedik egyre újabb és újabb területek felé.

A Vízöntő-kori pszichológia (Spirituális Lélekgyógyászat) végtelenül rugalmas. Olyan új gondolatokat és módszereket fog használni, melyeket ma még nem is látunk.

A tanácsadás[2] (mert terápia nincs az Új Pszichológiában[3]) során beszélgetünk egymással, és a kölcsönös együtt „gondolkodás” és az együtt létrehozott magasabb tudatszintű tér hatására kapcsolatba lépünk Egyéniségként Szellemi Lényünkkel, csoportként pedig Egy-Lényünkkel[4]. Ezeknek a kapcsolatoknak a hatására elérhetővé válik saját Lelkünk hangja, intuíciós csatornánk és belső meggyőződésünk.  Együtt ebben a „szent térben” – melyet mi alkotunk magasabb tudatosságunkkal és spirituális lényünkkel –, a tanácsadás során egyszerűen meggyógyulunk.

Mindehhez a tágabb világszemlélet elsajátítása egy út, mely olyan célhoz vezet, amelyet jelenleg csak akkor érhetünk el, ha útra kelünk.

imazaszloSteinmüller Csilla
újragondolva: 2015. március 24.


[1] Mit jelent számomra az, hogy tudatosan?
Életem ebben a szellemiségben élem. Figyelek, tanulok, beépítek, kérdezek, keresek és beépítek. Választok, döntök, merek nem-et és igent is mondani.
Elfogadom, hogy sokszor egyedül, időnként társakkal, sőt van néha, hogy csoporttal élem az életem. De aztán elmaradnak mellőlem. Sokáig nem értettem miért? Aztán rá kellett jönnöm (és ezt Fajka Líviának köszönhetem: Köszönöm!), hogy számomra annyira fontos ez az út, a változás, a fejlődés, a szellem megnyilvánulása az anyagban, hogy nincs ennél fontosabb dolog.

Nem számít, ha pénz nélkül, ha kitaszítottként, ha meg nem értettként, ha magányosan, de akkor is CSAK ezt választom.

Egy állandó spirituális nyugtalanság van bennem. Ez hajt, ez éltet és ez mozdít mindig tovább.

Számomra a tudatosság napi szinten tágul. Ma már sokkal többet tudok, mint 2010-ben, amikor ezt az anyagot megírtam. Ezért is dolgozom most át. Újabb és újabb tisztább és magasabb szellemi tanításokra találok rá, s építem be a mindennapjaimba.

Számomra a tudatosság az, hogy TUDOM, szellemi vagy sejtszinten TUDOM, hogy mit és miért teszek. A cél pedig az anyag istenivé válása, a Lélek integrálása az anyagba. Ez az én célom.

[2] Vagy talán inkább hívhatjuk megvilágítás-nak, rávilágítás-nak vagy kísérés-nek. Még keresem a megfelelő szót.

[3] A terápia gyógyítás jelent. A Vízöntő-kori pszichológiában (és már ma is így van!) NINCS gyógyítás. Gyógyulás van. Vagyis FELELŐS vagy önmagad egész-ségéért (teljességedért, gondolataidért, szavaidért, cselekedeteidért, vagyis személyiségedért). Én segíthetek abban, hogy rávilágítok azokra a területekre, melyek betegségedet okozzák. Mert általában mi saját magunk ezeket nem is látjuk. Ezek „vakfoltjaink”. Én megvilágítom számodra, Te pedig dolgozol magadon, hogy átértékeld, átgyúrd azokat a dolgokat, melyek elakadásaid, hiányosságaid és gátjaid. Ez a gyógyulás. Te gyógyítod saját magad. És ezt SENKI nem tudja helyetted megtenni!

[4] Egy-Lény → egy teljesen új emberi minőség. Tudatunk összekapcsolódik és minden szinten átláthatóvá válik. Átérezzük a másik ember minden érzését, tudni fogjuk gondolatait. Mi leszünk minden és mindenki. Ma még ez teljesen elképzelhetetlen, még érteni sem értjük. De már vannak közöttünk, akik ebben az energiatérben élik az életüket. Jelenleg nem könnyű nekik.

.

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s