10-én születettek = Napszám

A 10-én születettek sorsukban hordozzák a nagy sikereket és a nagy bukásokat is. Különösen erős egyéniséggel rendelkeznek.

Magabiztosak, határozottak, eltökéltek és kreatívak, képesek többféle dolgot egyidejűleg csinálni. Mindenben részt akarnak venni, abszolút vezetői képességeik, dirigálásra való hajlamaik, kissé felsőbbrendű viselkedésük miatt, nem mindig népszerűek. Megbízhatóak, őszinték, de érzelmeiket ritkán árulják el, hajlamosak a féltékenységre barátaikkal, kollégáikkal szemben. Egyedül szeretnek dolgozni, kissé zárkózottak és időnként elszigetelődnek, szükségük van a saját kis területükre, ahova csak az általuk kiválasztottak juthatnak be. Individualisták, akaratukat minden esetben érvényesítik, képesek lelkesedni és öntudatosak, nyugodtan rájuk bízhatjuk magunkat.

Nem ijedősek, nyíltan vállalják véleményüket, őszintén hisznek a világ megjobbításában. Életük nagy esélye, életük második felében érkezik el.

„Mindnyájan apró bogarak vagyunk, de azt hiszem, én szentjánosbogár vagyok.”                                                                                         Winston Churchill

Cerny Ildikó

Honlap: www.termeszetes-gyogyereju-terapiak.blogspot.hu

Gyógyító beszélgetés; Bach-virágterápia; Energiagyógyászat; Életút tanácsadás – Budapesten és Szentendrén
Időpont egyeztetés: 06-30/962-8269

Ha segítségre, tanácsra van szüksége, mert összekuszálódtak a dolgok Ön körül, várom szeretettel.