12-én születettek = Napszám

A 12-én születettek meglehetősen bonyolult személyiségek, akik túlnyomórészt aktívak és extrovertáltak. Fontos számukra a függetlenség és az önérvényesítés, de bőven birtokolják a békeszeretet és az intuíciós képességek erényeit is.

Kiválóan tudják értékesíteni önmagukat és ötleteiket. Elbűvölőek, szórakoztatóak és nagyszerű beszélgetőpartnerek, kitűnő kifejező képességgel. Éles elméjű, érdeklődő, segítőkész, barátságos emberek, természetes impulzivitással és kíváncsisággal megáldva. Kedvelik az embereket és szeretnek utazni, nyílt jellemmel rendelkeznek, de rendkívül türelmetlenek, mindent azonnal meg akarnak kapni. Ha elkedvetlenednek, elhúzódnak az emberektől és túlzottan szókimondókká válnak, elveszítve diplomáciai érzéküket, így akár ellenségeket is szerezhetnek. Színes fantáziájukkal időnként megszépítik a valóságot, de képesek kitűnő elképzeléseiket meg is valósítani.

Gyakorlatiasak, kiegyensúlyozottak, amivel nagy hatással vannak környezetükre, de hajlamosak határozatlanságra az elveiket illetően. Mély érzésűek, de csak ritkán tudják felszínre hozni azokat. Szerencsések, mert személyiségük férfi és női oldala majdnem egyensúlyban van.

„Látomásaink csak akkor érnek valamit, ha merjük vállalni a velük járó kockázatot. Nem elég bámulni a lépcsőt, fel is kell menni rajta.” Vance Havner

Cerny Ildikó

Honlap: www.termeszetes-gyogyereju-terapiak.blogspot.hu

Gyógyító beszélgetés; Bach-virágterápia; Energiagyógyászat; Életút tanácsadás – Budapesten és Szentendrén
Időpont egyeztetés: 06-30/962-8269

Ha segítségre, tanácsra van szüksége, mert összekuszálódtak a dolgok Ön körül, várom szeretettel.