9-én születettek = Napszám

A 9-én születettek az emberbaráti és békeszerető emberek közé tartoznak, a leghumánusabbak és legtoleránsabbak mindaddig, amíg nem tapasztalnak igazságtalanságot és őszintétlenséget.

Művészi és intellektuális hajlamúak, fantáziájuk gazdag, óriási szellemi potenciáljuk van ahhoz, hogy kreatív munkák területén minden célt elérhessenek. Gondjaik vannak a realitással, hihetetlenül idealisták, nagyvonalúak, toleránsak és túl jóhiszeműek, amivel sokan visszaélnek. Általában csendesek, szerények, megbízhatóak, felelősségteljesek és érzékenyek, főként az érzelmi problémákkal küszködő embereket vonzzák, végtelenül megértőek, együttérzőek és szeretetteljesek tudnak lenni.
Gyakran előfordul, hogy olyan kapcsolatban élnek, amelyben sokkal többet adnak, mint amennyit visszakapnak, de ezt tanulási folyamatnak fogják fel. A tökéletességre törekednek, ezért sokszor csalódnak az emberekben, mert naivan hisznek az emberi jóságban, ingatagok és elcsábíthatók. Rendkívül tapintatosak, nem szeretik beleártani magukat mások ügyeibe. Már fiatalon megtanulnak alkalmazkodni a nehéz helyzetekhez, életük általában sikeres, de meg is dolgoznak érte.

„ Az életem a tanításom.” * Mahátma Gandhi

Cerny Ildikó

Honlap: www.termeszetes-gyogyereju-terapiak.blogspot.hu

Gyógyító beszélgetés; Bach-virágterápia; Energiagyógyászat; Életút tanácsadás – Budapesten és Szentendrén                                                                                                            Időpont egyeztetés: 06-30/962-8269

Ha segítségre, tanácsra van szüksége, mert összekuszálódtak a dolgok Ön körül, várom szeretettel.