Beszámoló …

tudas szabadság evolúció2017 februárjában indul a következő szemeszter az Omniverzum Szabadegyetemen.

Iskolánkban a bejárós képzésekben összesen hat évfolyam tanul. Ebben legnagyobb számmal Spirituális Lélekgyógyász jelöltek vannak, de vannak LélekÚt tanácsadó és Önismereti tanácsadó képzésben tanuló diákok is. (Ezen kettő utóbbi képzés a Spirituális Lélekgyógyász képzés első két vagy három szemesztere.)

A most befejeződött szemeszterben 5 Spirituális Lélekgyógyász diák végzett. Ő előttük a következő fél-egy évben a Szakdolgozat elkészítése áll. Ehhez minden segítséget, útmutatást és biztatást megkapnak a tanároktól.

A most végzett első szemeszteres diákok vizsgája is sikeresen zárult. Nagy élmény belenézni a szemükbe és látni a változásukat. Csak fél év telt el a képzés kezdete óta, összesen 7 hétvégén találkoztunk, de a változás kézzel fogható. Nőtt az önismeretük, és bizony nagy lépéseket tettek az önfejlődés területén is. S nem elhanyagolható, hogy a tudásuk is gyarapodott.

A többi szemeszter diákjai is kitartóan és lelkesedéssel vették az akadályokat. Sokat tanulta, fejlődtek és változtak. Gratulálunk Nekik!

Az őszi szemeszter során sok minden történt velünk. A Család- és Rendszerállításokra kéthetente péntekenként kerül sor. Volt a diákoknak Művészetterápiás csoport, ahol is a résztvevők mindig nagy élvezettel számolnak be az átélt élményeikről.  Vannak hétfőn és csütörtökönként olyan csoportok is, melyre azok járnak, akik az Önmeghaladás Szellemi Útját választják. Ősszel voltunk ezen csoport diákjaival egy elvonuláson, mely bizony kihívás, önmeghaladás, haladás és fejlődést adott mindannyiunk számára.

anubisz-omniverzumAz őszi szemeszter során két új tanár kezdett tanítani az Omniverzum Szabadegyetemen. Mindketten iskolánkban tanultak, illetve tanulnak. Megfejlődve önmagukat, bizonyos témákban igen széles tudásra tettek szert – Sarka Violetta Egzisztenciális pszichológia, Cserta Zsófi pedig Kronológia – eljött számukra az idő, hogy átadják tudásukat és tapasztalatukat a diákoknak. Gratulálunk bátorságukhoz és köszönjük munkájukat.

Központunk is szépül, új szekrénykék, szelektív kukák, új hűtő és új szobrok kerültek a szobákba.

Izgatottan készülünk a következő szemeszterre. Továbbra is mennek a Családállítások, a Művészetterápia foglalkozások, és a Szellemi Csoportok is. Készülünk február végén egy újabb elvonulásra. S szeretnénk két Anubisz szobrot is vásárolni.

Mindemellett nagy szeretettel várjuk a február 18-án induló szemeszter diákjait is.

S közben futnak a Távoktatás képzések és a Levelező tanfolyamok is. Ha Te csak így tudsz bekapcsolódni a képzésbe, erre is van lehetőség.

Szóval bizakodva, erővel és hittel indulunk el a 2017-es tavaszi szemeszterben.

Gyönyörű Napokat, Üdv:
Steinmüller Csilla Magdolna és az Omniverzum Szabadegyetem Tanári Kara

Foglalj helyet nálunk