Spirituális Lélekgyógyász képzésről

10-c3a9vesek-vagyunkA Spirituális Lélekgyógyász képzés 10 éves volt 2016 szeptemberében. Sok minden történt ez alatt az évtized alatt. Sokan voltak társaink, diákjaink és hosszabb-rövidebb ideig tanáraink.

Mára már kicsit más a képzés, mint 10 évvel ezelőtt. Ha a 7 évvel ezelőtt végzett diákok ma beülnének ismét a képzésre, meglepődve tapasztalnák, hogy mennyi minden változott.
Mert én, mi sokat változtunk, fejlődtünk, tovább képeztük magunkat, új területeket ismertünk meg és építettünk be a képzésbe, és nem utolsó sorban haladunk saját Belső Utunkon is.

Azonban az alapcél és irány NEM változott: az egyéleti embernek utat mutatni saját halhatatlan Esszenciája felé. Megmutatni, hogy ki is Ő igazán, utakat adni, hogy elindulhasson Szellemi Esszenciája, Lelke felé, és támogatni az elindulás után is.

Ma már  – itt a Vízöntő-kor küszöbén – nem elég boldog, elégedett életet élni, mert bizony többre vagyunk kódolva: egyesülni Szellemi Esszenciánkkal (Lelkünkkel).

4_phoe10-300x393A Spirituális Lélekgyógyász képzésben először önmagukkal dolgoznak a diákok.
Szembenéznek múltjukkal, történetükkel, elakadásaikkal, fájdalmaikkal, személyiség szintű énjeikkel. Majd (wilberi terminológiával élve) összeszedik “leragadt és leszakadt énjeiket”, s közben megdolgozzák a múlt fájdalmát.

A következő lépésekben válaszokat keresnek ez életi Lélek szintű céljaikra és feladataikra, majd elindulnak ezen az úton (ha ezt választják).

Mindeközben sok-sok tudást sajátítanak el, rengeteg módszert ismernek meg, melyeket gyakorlatban ki is próbálnak.

S egy kis számolás, mert oly sokszor hallom, hogy milyen sok ez a három év: fél év alatt, mely 180 nap 14 tanítási nap van a Spirituális Lélekgyógyász képzésben. Mily kevéske ez a 14 nap, s mégis mekkora tudást ad és változást indít el. Erről mindazok be tudnak számolnia, akik a képzésbe jártak és járnak.

Ha visszatekintünk, oly gyorsan elrepül a három év mindannyiunk számára, azonban az élmény, a tudás és a tapasztalás egy életre szól. (Sőt, ezek a magok ottmaradnak s a következő életekben már alapul szolgálnak!)

Én, Steinmüller Csilla Magdolna a képzés kitalálója, “anyja”, mentora vagyok. Kísérem a diákokat, igyekszem minden tudásommal támogatni és segíteni őket, és ugyan ez elmondható a tanárokról is: Domokos Erzsébet, Erőss Anna és Varga Éva.

Szinte minden tanárunk elvégezte a Spirituális Lélekgyógyász képzést, megtalálta saját vonalát, majd azon az úton továbbképezte és képezi magát, és tanítja és támogatja az utána jövőket. S jelenleg is vannak “tanárjelöltek” akik készülnek a következő években kiállni a katedrára.

Ha kész vagy és szeretnél elindulni ezen az Úton várunk szeretettel. Légy először diákunk, és ha kész vagy rá a tanárunk is.

A következő szemeszter februárban indul.
Bővebben >>>

szinterapia


Itt is érdeklődhetsz:

 

Foglalj helyet nálunk