Önismeret és Önfejlődés

Az Omniverzum Szabadegyetem képzéseit úgy állítottuk össze, hogy azok az Önismeretre és az Önfejlődésre épülnek.

PrintEnnek oka elsősorban az, hogy addig senki ne adjon tanácsot a másik embernek, míg Önmaga nem fejlődte meg bizonyos szinten önmagát. Tehát az első lépés az Önismeret, a szembenézés, a meghaladás és a fejlődés.

Éppen ezért sokan nem azért ülnek be a képzéseinkbe, hogy majdan tanácsadók legyenek, hanem, hogy dolgozzanak önmagukon. A csoportfolyamatokban és a tanulás során egyre több szinten lássanak rá önmagukra, múltjukra, elakadásaikra, és a különböző módszerek segítségével megdolgozzák önmagukat.

Aki bátor és kitartó, olyan szintű fejlődésen megy keresztül a képzés során, melyre az ember amikor elkezdi az iskolát nem is gondol. S aztán majd az idő eldönti, hogy tanácsadó lesz, vagy sem.

Képzéseink úgy épülnek fel, hogy MINDEN tanult témakört (legyen az Bach-virágterápia, vagy számmisztika, vagy asztrológia, vagy személyiséglélektan, vagy bármi más téma) saját élményen keresztül, gyakorlatokon, különböző művészetterápiás folyamatokon, egyéni munkában és kiscsoportban dolgozunk fel.

Tapasztalatom szerint sokkal jobban lehet haladni fejlődési utunkon, ha célirányosan és gyakorlat-centrikusan tanulunk.

tao-alchemy-600x300

Én magam is, az egyéni tanácsadásra hozzám forduló embereket tanítom. Mutatok új nézőpontokat, szélesebb látásmódot, a Mindenség Működését és Rendjét, és például az energiák dinamikáját. Mert az igazi probléma az, hogy be vagyunk záródva kicsiny belső világunkba, és nem látunk a Nagyobb Képből semmit.
Nem ismerjük helyünket a Mindenségben. Talán még azt sem tudjuk, hogy emberként is különböző fejlődési szinten állunk, és ez igaz a Lélek szintjére is.

Tudással, méghozzá az Egyetemes Tudással tudunk továbblépni az evolúciós spirálján és saját fejlődésünkben is. Az Egyetemes Tudás pedig NEM tanulható ma a hivatalos oktatási rendszerekben.
Azonban az Egyetemes Tudás nem-tudása belső ürességet, céltalanságot, értelmetlenséget gerjeszt az emberben, és ha önmagunkba nézzük bizony ezt felfedezhetjük. A Tudás azonban erőt ad, bátorságot, kitartást és célt az emberi életnek.

Ezt az Egyetemes Tudást kínáljuk mindazoknak akik fejlődni szeretnének, nagyobb Önismeretre szert tenni, és aztán saját fejlődésükkel támogatni a környezetüket, az embereket és a világot is.

imazaszloSteinmüller Csilla Magdolna
spirituális tanító
2016. 10. 25.


ascensionKépzéseink, melyek 2017 februárban indulnak:

» Spirituális Lélekgyógyász képzés

» LélekÚt Tanácsadó képzés

» Bach-virág tanácsadó képzés

» Önismereti Tanácsadó képzés

Miért jó nálunk diáknak lenni?? >>>

Amit nálunk találsz:
» magas szintű és sokrétű tudás,
» önismeret és önfejlődés,
» gyakorlati tudás és tapasztalás, és
» sok-sok gyakorlati óra.

Nem hagyunk magadra. Segítünk és Támogatunk utadon.
Gyere, ismerj meg minket és légy a diákunk.

Omniverzum Szabadegyetem Tanári kara


logo kékÜdvözlünk!

Köszönjük, hogy érdeklődsz az Omniverzum Szabadegyetem képzései iránt.

Pár dolog melyet mindenképpen tudatni szeretnénk Veled:

» Csoportjaink kis létszámúak. Maximálisan 10-12 fő van egy osztályban.
Ez azért fontos számunkra (is), mert MINDEN tantárgyat az önismereten keresztül tanítunk. Az órákon az elméleti anyag mellett MINDIG Veled is dolgozunk. Ez pedig nagyobb csoport esetében nem lehetséges.

» Egyéni, személyes odafigyelést, támogatást és segítséget kapsz a képzés során, ha erre van igényed.

» Tanáraink maguk is képezik magukat és közben járják saját szellemi útjukat is.
És mivel ők is fejlődnek, maga a képzés is állandóan fejlődik. Naprakész elméleti és gyakorlati tudást adunk át.

» Az Omniverzum Szabadegyetem a Vízöntő-kor Tudásiskolája.
Fontosnak tartjuk a múlt tudását, azonban igyekszünk azt a mai igényekhez, tudatossághoz és energiákhoz kell azt igazítani. Nagyon sok új gondolatot és magot kapsz, melyeket nem mindig könnyű első nekifutásra befogadni.

» Fontos, hogy legyen elhatározásod, akaratod és kitartásod, mert ezek nélkül nem lehet haladni a spirális fejlődési úton.

» A képzések során rengeteg gyakorlati óra is van. Nem csak az elmélet a lényeg, hanem az is, hogy azt hogy tudod átültetni a gyakorlatba. Itt biztonságos és védett térben kipróbálod magad és begyakorolod a módszereket.

» Képzéseinket úgy állítottuk össze, hogy NEM csak azoknak szól, akik tanácsadók kívánnak lenni. Nagyon sokan azért ülnek be hozzánk, mert Önmagukhoz szeretnének közelebb kerülni, megtalálni saját Élet Útjukat, és közelebb kerülni Szellemi Esszenciájukhoz. S ezeket dolgokat mind megkapod nálunk.

Szeretettel Várunk, légy a Diákunk!

tanulás


Érdeklődés, jelentkezés:

Haladj velünk az uton