Bejárós képzés vagy Távoktatás?

képzésAz Omniverzum Szabadegyetem bizonyos képzései bejárós és távoktatás formába is elérhetők.

A bejárós képzéseink előnye, hogy a diákok rendszeresen találkoznak és csoportban haladnak. Barátságok szövődnek, nagyon sokan megtalálják azt a közeget, ahol végre hallgató fülekre lelnek. Van kivel megosztani a gondolatokat, a nehézségeket, az elakadásokat, de az örömöket és a felfedezéseket is.

Anna coaching2A csoport ereje nagyon fontos a belső úton. (Mert bizony képzéseinket elindulni egy önfejlődéssel teli út, mely belső út.)
Mindenki magányosan járja a belső utat, de nagyon fontos, hogy legyenek találkozási pontok, kezek, amelyek időnként segítenek, támogatnak, és ha kell, felemelnek.

A bejárós képzés másik nagy előnye, hogy a diákok rendszeresen találkoznak a tanárokkal. Képzéseink kiscsoportos formában történnek, mindenkit személy szerint ismerünk. Tudunk a diákok nehézségeiről, kihívásairól és örömeiről. Időnként bizony együtt sírunk és nevetünk.

Ha kérdés merül fel a diákban, azt azonnal fel tudja tenni, és ha a válasz még mindig nem egészen érthető, a tanár és a diák azt együtt tovább tudja keresni.

Igen sok személyes élmény éri a diákokat (is) a képzési hétvégeken. Képzéseink önismereti jellegűek, minden témát önmagukon keresztül dolgoznak fel és dolgoznak meg. Egy-egy hétvége rengeteg új élményt, tudást és felismerést hoz.

A távoktatás képzéseken a leckék hetente mennek emailban.
APrintz első hónapokban ez még nem olyan sok, de bizony ahogy haladnak a hetek, a leckék halmozódnak. Nagy elhatározás és kitartás kell, hogy egyedül otthon lépegessek az úton, haladjak a leckékben. Nem mindenki képes erre. Viszont az évek folyamán azt is kirajzolódott előttünk, hogy aki kitartó és igazán tanul, bizony több tudással rendelkezik,, mint a bejárós diákok.

Ami hiányzik a távoktatásban az a csoport támogató ereje. Az embernek egyedül kell az önismeret és önfejlődést útján haladnia. Ez bizony nem könnyű. Ezen úgy igyekszünk segíteni, hogy ha a diák kéri, csatlakozhat az adott képzésen résztvevő diákok levelező listájához. Ott tudják tartani egymással a kapcsolatot, megosztani nehézségeiket és egymásnak is elmesélni egyéni tapasztalásaikat.

A távoktatás képzésben nincs azonnali kérdés lehetőség, de emailban bármikor lehet kérdezni és az adott tanár válaszolni fog.

Továbbá ha igény van a diák részérül beülhet 1-1 hétvégére a bejárós diákok közé, hogy mélyítse tudását és kapcsolatot alakítson ki az iskolával, a tanárokkal és a diáktársakkal is.

A távoktatás képzés anyagait rendszeresen újra olvassuk és ha kell átírjuk. Minden tanárunk járja az egyéni fejlődési útját, és tapasztalatát és újabb tudását odaadja a diákoknak. A leckék aktualizálása igen nagy kihívás a tanárok számára, azonban nagyon fontosnak tartjuk, hogy élő, aktuális tudást adjunk át.

És amiért a távoktatás képzés anyagait írjuk, és újra írjuk, hogy támogassuk azon emberek fejlődési útját akiknek gond lenne a hétvégi Budapestre utazás. És vannak diákok külföldről is, akik számára másként ez a tudás elérhetetlen lenne.

home_img vágottBejárós képzéseink:
» Spirituális Lélekgyógyász képzés * 3 éves képzés
» LélekÚt Tanácsadó képzés * 1 éves képzés
» Bach-virág tanácsadó képzés * 1 éves képzés
» Önismereti Tanácsadó képzés * 1,5 éves képzés

Távoktatású képzéseink:
» ÉletÚt és LélekÚt tanácsadó
» Spirituális Lélekgyógyász
» Önismereti Tanácsadó
» Maja Asztrológus
» Bizalmi tanácsadó
» Számmisztikai konzulens

Az Omniverzum Szabadegyetem diákjai INGYENESEN vehetnek részt programjainkon:
» Családállításon való segítői részvétel;
» Művészetterápiás Önismereti csoporton;
» továbbá 25% kedvezménnyel vehetik igénybe Access Bars kezelést.

A Vízöntő-kor két fontos alappillére a Tudás és a Gyakorlat. Az Omniverzum Szabadegyetem mindkettőt biztosítja azon emberek számára akik érzik a belső sürgetést a fejlődésre, a Lélekkel teli életre.

Gyere, Tanulj Nálunk! Járd velünk a Fejlődés Útját! Várunk!

logo kékSteinmüller Csilla Magdolna
Omniverzum Szabadegyetem vezető tanára
spirituálist úton járó tanítvány