Karma a Családállításban

Karma1KARMIKUS KAPCSOLATAINK

A karmától egyre több szó esik. Azzal kezdünk tisztában lenni, hogy kapcsolataink többsége karmikus jellegű, hiszen a Vízöntő korban már az a feladatunk, hogy ezeket a kapcsolatainkat “megfejlődjük”.  Egyenlőre még csak sodródunk az árral, hiszen legjobb esetben is többnyire utólag ismerjük fel, hogy egy-egy kapcsolatunk karmikus, és ezek főleg párkapcsolatainkra vonatkoznak.

Mi van abban az esetben, ha a családi kötelékeinkre nyomja rá a bélyegét a karma? Nem mellesleg szüleinkkel, családunkkal való kapcsolatunk is karmikus, mert bizonyos feladatot vállaltunk, ami hozzájuk kötődik. Akik 13-án vagy 31-én születtek, egyértelműen bevállalták ezt a feladatot, és azok is, akiknek a születési számaikban nincs 4, 5, és 6-os.

A karma szinte bármilyen formában megjelenhet, itt most ketté venném azt, amikor egy bizonyos feladatot kaptunk, vagy olyan terhektől szenvedünk, melyek hátterében karmikus kapcsolatain állnak, melyek milyenségéről fogalmunk sincs.

Nem véletlen, hogy ezek a kapcsolatok egyre inkább felbukkannak a családállítások alkalmával. Íme egy példa: Húszas évei vége felé járó nő. Már volt egy családállítása, ott a női vonal volt fókuszban, édesanyjával való kapcsolata problémás, hiányzott az anyai szeretet. Ott jelezte neki a vezető, hogy még van más is a háttérben, amit egy következő állítással lehet majd oldani.  – Van mikor egy állításnál rengeteg információt “dob fel” a rendszer, ilyenkor a vezető dönti el, hogy melyik irányba viszi a folyamatot. Nem lehet 1-1,5 óra alatt mindent megoldani, főleg nem az első, gyermekkori állításoknál. –

Második állítása során a tér az apa felé irányította a folyamatot. – A való életben 3 éves kora óta nem találkozott édesapjával, szülei elváltak. –  Az állítás során derült fény, hogy édesapjával plusz karmikus kötődése van, az előző életükben más kapcsolat volt köztük, nem apa – lánya. – Mikor erre fény derül a vezető először oldja a “régi” kapcsolatot és kötődéseket, ami a résztvevőknek legtöbbször nem könnyű. Mikor ez megtörténik, akkor indul el egy enyhülési folyamat. Ennek hatására az apa már lányaként nézi, érzékeli az állíttatót, emellett ez a mozzanat beindítja az anyában is az anyai érzéseket, amik eddig nem tudtak megjelenni, hiszen a lányát önkéntelenül elutasította, mert  egy másik nőt, vetélytársat érzékelt.

Spirituális Lélekgógyász tanácsadásEzeknek a folyamatoknak egy része lélekszintű, melyek megvalósulása fizikai szinten, a hétköznapokban igen változatos. Hogyan is jelent meg ebben az esetben a karma? Az apa és a lánya előző életükből hoztak egy feladatot, karmát. Ezt valószínűleg nem tudták felismerni, megoldani, így az édesapa korán elhagyta a lányát. Az édesanya nem tudja szeretni a lányát, hiszen ő egy “másik nő”. A lány szenved, édesapja korán elhagyta, és úgy érzi édesanyja sosem szerette igazán. Így olyan, mintha se apja, se anyja nem lenne, annak ellenére, hogy édesanyjával nő fel.

Az első állításánál megélt élmények és információk is sok segítséget jelentettek a hétköznapokban, de még nem adták meg a teljes megoldást. Ennél az állításánál volt lehetősége “valódi” lányként kapcsolódni édesapjával, oldani az előző életekhez kapcsolódó kötödést, és édesanyjával is anya – lánya kapcsolatba kerülni.

Egy állítás lefolyása egy év, ez idő alatt bármikor történhet fizikai szinten is érezhető változás. Az állíttató régóta keresi édesapját, szeretné vele felvenni a kapcsolatot. Bízom benne, hogy ez meg tud történni, és mielőtt férjhez megy idén, személyesen is tudnak találkozni. 🙂

Bővebben a Családállításról itt >>>

Erőss Anna
Családrend mediátor, Családfelállító
2016. március 3.
https://csaladrendmediator.wordpress.com/

1620400_474101269367345_236536874_n