A Kék, Tiszta Ég * “Személyiségteszt”

Kék ég2Képzeld el a felhőtlen kék eget a fejed felett!
Már rágondolni is felemelő érzés. Most fordítsd a tekinteted a tájra, és szemléld meg a környéket!
Melyik helyszín hat legmegnyugtatóbbnak a számodra?

  1. Egy hólepte síkság
  2. Egy csodás kék tengerpart
  3. Egy zöldellő hegy
  4. Egy rét tele sárga virágokkal

Mielőtt tovább mész válassz a lehetőségek közül!

 

Megfejtés:

A kék szín megnyugtatja az emberi lelket; már egy elképzelt kék színű látkép is elég, hogy pulzusunk lelassuljon, és mély levegőt vegyünk. Az egyéb színeknek is megvan a maguk jelentése.
A kék ég háttere előtt elképzelt táj egy olyan képességedet jeleníti meg, ami a higgadt elme mélyén lapul.

1. Egy hólepte síksághólepte síkság2

Különleges érzékenység birtokában vagy, aminek a segítségével első pillantásra átlátsz szinte minden helyzetet, és ki tudsz bogozni összetett problémákat anélkül, hogy bármilyen magyarázatra lenne szükséged. megvan benned a képesség, hogy éleslátású döntéshozó legyél, sőt, akár afféle látnok. Csak bízz mindig az első megérzésedben; nem fogsz csalódni.

 

2. Egy csodás kék tengerpart

kék tengerpartAz emberi kapcsolatok őstehetsége vagy. Az emberek tisztelnek a kommunikációs készségeidért, és hogy egészen elütő csoportokat is össze tudsz hozni. Csupán azáltal, hogy jelen vagy, könnyebbé és hatékonyabbá teszed mások munkáját, ami elengedhetetlenné tesz bármilyen projekt vagy csapatmunka számára. Ha azt mondod: szép munka volt, csak így tovább, az emberek tudják, hogy komolyan gondolod. Ennyivel is többet jelent nekik.

 

3. Egy zöldellő hegy

zöldellő hegy2A tehetséged a jó kifejezőerő. Úgy látszik, mindig megtalálod a megfelelő szavakat, hogy elmondd a véleményed, és az emberek hamar rájönnek, hogy ők is éppen ezen az állásponton vannak. Azt mondják, a megosztott öröm megsokszorozott öröm, de a megosztott gyötrelem elosztott gyötrelem. Te mindig segítesz másoknak meglátni az összefüggés helyes oldalát.

 

4. Egy rét tele sárga virágokkal

sárga virágokA tudás és alkotókészség igazi tárháza vagy, akiből szinte végtelen lehetőségek és ötletek záporoznak. Kövesd figyelemmel mások érzéseit, és soha ne fordulj vissza az álmaid felé vezető úton: ilyen módon nem lesz olyan, amit ne érhetnél el.

 

Forrás: Tadahiko Nagao és Isamu Saito: Kokology
Könyvmolyképző Kiadó 2011