Delete

delete2Nézzük csak….

A tudósok és pszichológusok figyelmét is egyre inkább megragadja, hogy az elménk, mint számítógépes szoftver működik! E feltevés alapján pedig, a gondolataink, cselekedeteink, olyanok, mint a szoftver programok.
Nagyon sok technika foglalkozik azzal, hogy tudunk új programokat bevinni a mi számítógépünkbe, (és mindegyik fantasztikus a maga nemében), de mi van, ha már annyira megtelt a rendszer, hogy egyszerűen nem tudunk több programot bevinni?
Vagy ha be is visszük, az nem úgy működik, mint ahogyan azt mi szeretnénk!
Ha a gépünk nem működik jól, általában elvisszük a szerelőhöz, vagy nekiállunk, frissíteni, régi programokat törölni, lomtárat üríteni, hogy helyet szabadítsunk fel, a gyorsabb és jobb működés érdekében!

kék- delete

Hogy is tudnánk ezen mi segíteni?
Van egy különleges eszköz, aminek a segítségével, könnyedebbé teheted a rendszert, kikerülhetsz a mások által rád szabott szerepekből,mintákból, és végre a saját életedet élheted! Ez az eszköz; ACCESS BARS®.

 

Mi is a BARS®?
A Bars olyan eszközök összessége melyek segítségünkre lehetnek, hogy felismerjük és elismerjük magunkat, a potenciáljainkat, és végre kijöjjünk a ránk szabott szerepekből, hitrendszerekből, nézőpontokból, amikből működünk!
Általa könnyedebb a befogadás, az elfogadás. És azt teremthetünk végre, amit szeretnék!

Baroknak a fejen lévő 32 pontot nevezzük, amelyben az összes gondolatodat, elképzelésedet, hiedelmedet, megfontolásodat, érzelmedet, és hozzáállásodat tárolod, amelyek bármely életedben fontosnak tartottál.
Amikor a bárjaidat futtatod, az olyan mintha megnyomnád a törlés gombot a számítógépeden!

Alapvetően a Bars a merevlemez a számítógéped adatbankjában.
Szó szerint mindent itt raktároztál el az összes eddigi életedből.
A Bars törli a fájlokat, hogy azok soha többé ne lehessenek a fájljaid között, és így ne jöhessenek fel automatikusan.

Ez olyan, mintha aktiválnánk a tudatosság számítógépes vírusát, amely feltárja a helyeket, ahol robotpilótaként működünk ahelyett, hogy éberségből tennénk;
Amikor a barokat futtatják, az agyhullámok lelassulnak, ezáltal lehetővé téve, hogy a viselkedési minták, hitrendszerek és nézőpontok – amelyeket gyerekkorod, vagy más életeid óta futtatsz – hozzáférhetőek legyenek. Jelen leszel az életedben, és a múlt nem vetül a jövőbe, mint előtte. Ha a barokat futtatod, a jövő lehetőségeinek a valószínűségét változtatod meg!

Törölsz minden olyan fájlt, programot, amire már nincs szükséged, ami lehet, hogy már évek óta a lomtárba van, ezáltal felszabadul a gépezet, ami már képes lesz, az elfogadásra, befogadására, egy könnyedebb működésre!

Ha sok mindent kipróbáltál már, és úgy érzed nem működött, vagy nem úgy ahogy te szeretted volna, hidd el nem veled van a baj!!!
Lehet hogy csak telített a rendszer, lehet hogy csak köt néhány régi hitrendszer, nézőpont, ígéret, vagy rád szabott szerep.

Ha van kedved kipróbálni ezt a könnyed energetikai kezelést, vagy akár elsajátítani, mindössze egy nap alatt…

 

delete2Gyere nyomjuk meg együtt a törlés gombot! 🙂
Várlak szeretettel!

Bars kezelés>>>

Bars tanfolyam >>>

Strupka krisztina
Access Bars Facilitátor
06/30 722-88-83
strupkakriszti@gmail.com