Spirituális Válság

spirituális válságVáltozás és Változás. Körülöttünk, bennünk, életünkben és világunkban. Van, amiben ezt észre vesszük, és van, amiben nem.

A Mindenség Ritmusa is állandó változás. Ez az evolúció. Lehet, hogy a mi 50-60 évünkben ezt nem látjuk át, de nagyobb távlatból ez már szépen kirajzolódik.

Ha visszatekintünk, látjuk, hogy milyen más is volt a világ 25-30 évvel ezelőtt. Teljesen megváltozott, átalakult. (Én még a sarki telefonfülkénél álltam sorba, hogy hetente egyszer felhívjam rokonaimat és barátaimat.)

És észre kellene venni, hogy az ember is változik. Sokat finomodott (energetikailag, lelkileg), tudatossága és érdeklődési is változott. Sokkal több az az emberke, aki magában hordozza az Új Tudatosság csíráit. Mondhatjuk azt is, hogy Vízöntő-kori emberke.

S mi egy kalap alá veszünk mindenkit. Egyfajta iskola, egyfajta képzés, egyfajta nevelés, egyfajta szemléletmód.

spirituális buddha

Vajon feltűnt, hogy egyre több a pszichiátriai betegnek diagnosztizált, azonban inkább spirituális válságban élő ember. És nincs kihez fordulniuk, nincs, aki megérti őket, és nincs, aki igazi segítséget és támogatást tud adni számukra.
Pedig nekik erre lenne szükségük. Olyan spirituális segítőre, aki ismeri, azon válság állomásait melyen keresztül mennek, és konkrét segítő tanácsokat és útmutatásokat tud adni.

És ezen érzékeny emberkéknek mindenképpen fel kellene hívni a figyelmét, hogy NINCS kábítószer, NINCS semmilyen drog, NINCS energia ital, NINCS lerészegedés, NINCS hosszútávon éjszakázás. Ezek a dolgok igen rombolóak számukra. Tönkre teszik az energia testeiket (S milyen jó lenne, ha mindenki tisztában lenne az ember okkult anatómiájával is!), szétszaggatja a mentális testet, ezzel különböző mentális „betegségeket” gerjeszt.

Például: az ember kívülről látja magát, hangokat hall, úgy érzi időnként nem ura testének, gondolatinak és érzelmeinek, esetleg más, mások irányítják. Gyengének, erőtlennek érzi magát és ez a spirál lefelé sodorja. Borzasztó nagy akaraterő és tudatosság kell, hogy ezt felismerje, beismerje, megállítsa és a mindennapok éléséhez is.

Az ilyen emberkének meg kell tanulnia közelebb kerülni önmaga Szellemi Esszenciájához. Meg kell ismerni a Szellemi Törvényeket és az okkult anatómiát. Meg kell tanulnia a védelmi technikákat és azokat ALKALMAZNI KELL. Használni kell az ima és a mantra erejét is.

Egyre többen felismerik és beszélnek a spirituális válság jelenségégről, valahogy mégsem halljuk meg és nem igyekszünk segíteni azoknak akik ebben a cipőben járnak.

A témában kutatásokat végzett Dr. Stanislav Grof és Christina Grof.
A könyvükben “megszólal”: R. D Lang, Roberto Assagioli, John Weir Perry, Ram Dass, Lee Sanella, Jack Konfield, Paul Rebillot, Holger Kalweit, Anne Armstrong, Keith Thompson és sokan mások.

Itt az idő foglalkozni ezzel az igen komoly problémával. Ennek két oka biztosan van:

  1. Ez nem fog változni. Sőt, ahogy haladunk előre az evolúcióban egyre több ilyen jellegű problémával küzdő ember lesz.
  2. Ezen emberek lesznek a következő generáció szülei. Ha ők nem kapják meg a megfelelő segítséget, ők hogy fognak segíteni az utánuk jövőknek?

Üdvözöllek az evolúció és változás útján:
Steinmüller Csilla
spirituális tanító
2015. 12. 18.

“Forog, forog a kerék! Mindennek változnia kell.
Hogy valami új, valami szokatlan jöjjön.
Mert semmi sem maradhat állandó vagy változatlan.
A Hold megnövekszik, a Hold elfogy.
A ködből felhő, a felhőből eső lesz.
És az esőből ismét köd és felhő.
A reggel után mindig eljön a nappal.”
(Henry Wadsworth Longfellow költő 1878)

240702837_401556cb82