MESTER, GURU, TANÍTÓ?

GuruManapság sokan fordulnak a spiritualitás felé. Elmennek látóhoz, guruhoz, vagy egy mesterhez, hogy megkapják a konkrét válaszukat, vagy elnyerjék a megvilágosodást egy beavatási ceremónia által.

… miért lehet ilyen nagy keletje ma a mestereknek, a guruknak, akik majd jól beavatnak minket?!
Alapvetően mindent gyorsan szeretünk. Nincs türelmünk kivárni, amíg a dolgok beérnek, megtörténnek, és pláne, nem szeretünk túl sok erőfeszítést, energiát beletenni.
De, vajon, miért?

Volt már olyan dolog az életedben, amire vágytál, és meg kellett dolgoznod érte? Egy nyelvvizsga, a jogosítványod, 5kg mínusz, a diplomád, egy nehéz munkahelyi feladat, egy komplikált torta megsütése, saját karácsonyi ajándék készítése, és még sorolhatnám.
Csak gondolj bele, mikor meg volt az eredmény, megkaptad, amit akartál, annak mennyire örültél! Mennyi időd, energiádat fektetted bele, és közben minden apró lépésnél láttad, hogy egyre közelebb vagy a célhoz, az álmodhoz. Milyen más, ha valamit így érünk el!

Mester, milyen is egy Mester?

GandhiTeréz Anya

 

 

 

 

Egy valódi Mester nem megmondja a tutit, hanem hagyja, Te is megtapasztald és megértsd, amire szükséged van, saját példája által tanít, vezet.

Egy valódi Mester nem születik Mesternek, ő is egy bizonyos út bejárása után jut el erre a szintre, mely leginkább sok munkával, erőfeszítéssel, és lemondással jár.

Egy valódi Mester nem rébuszokban beszél, hanem világosan fogalmaz, így tudod, hogy mit kell megtenned ahhoz, hogy közeledj Lényedhez.

Egy valódi Mester nem mondja, hogy csak azt csináld, ami jól esik neked, ő azt fogja mondani, hogy sokszor azt kell csinálnunk, ami erőfeszítést igényel, ami nehezünkre esik.

Egy valódi Mester nem kézrátétellel végzi a beavatást, mert a Beavatásodat Te, saját magad teheted csak meg! És, mikor? Ez csak tőled függ. Attól, hogy mennyi időt és energiát fektetsz Önmagadba.

Ehhez adhatunk neked egy 3 éves támogató periódust. Miről szól ez az időszak? Elsősorban Rólad, mi van benned, hogyan gondolkodsz a felszín alatt, mik azok a minőségek, tulajdonságok, amik meghatározzák gondolataidat, reakcióidat, viselkedésedet, még ha nem is gondolnád. Olyan rálátást kaphatsz Önmagadra sok-sok gyakorlat által, amik eddig rejtve maradtak előtted. A Spirituális Lélekgyógyász képzés 3 éve alatt egy kis csapat fog téged kalauzolni, és támogatni, segíteni a fejlődésed, bővíteni eddigi ismereteidet.

Ha gurukat, vagy mestereket keresel a gyors megvilágosodásért, akkor nem mi vagyunk, akik segíteni tudunk!

Mi, magunk úton járók vagyunk. Mi is bejártuk ezeket a lépéseket, amin vezetünk, támogatunk, így hitelesen tudunk neked is utat mutatni. Mindannyian mások vagyunk, így ki, hogyan, és mennyire gyorsan halad, az teljesen egyéni. Hiszen mindenki egy Egyén, egyedi, és különleges.

SZERETETTEL VÁRUNK!

A Spirituális Lélekgyógyász képzésről bővebben >>>