AZ ELSŐ HÁROM ÉV

Kismama tanfolyamhoz.18Megszületik, majd szép lassan elkezd ismerkedni az élettel.
Felfedezi a világot, és a világ is ismerkedik vele.
Először fókuszáltabb lesz a látás, majd elkezdi egyre tudatosabban használni a kezét, és a teste is egyre mozgékonyabb.
Elkezdi hallatni a hangját, kommunikál a saját nyelvén, már nem csak a sírást használja szükségletei kifejezésére.
Aztán önállóan képes a helyét változtatni, és megteszi az első lépéseket. Ezután beindul a fejlődés, szinte szárnyakon száll.
Egyre több szót tud, elkezd két szavas mondatokat használni, majd egyre folyékonyabban beszél.
Eközben megtanul szaladni is, mászókára mászni, csúszdázni, sőt még biciklizni is egyedül.
Először egyedül játszik, majd egyre jobban igényli a társaságot, saját korosztályát, és egyre kevesebbet a szülőket.

járó babaCsak gondolj bele, milyen óriásit fejlődik egy újszülött az első három évben. Ilyen intenzív időszak, talán nincs is ezt követően.

Valahogy, mi is így látjuk a diákjainkat, akik megkezdik nálunk a Spirituális Lélekgyógyász képzést. Az első pár hétben olyanok, mint az újszülöttek, akik ismerkednek a világunkkal. Ezzel a különleges világgal, ami három évre szól. Ezt a világot nektek állítottuk össze, értetek van. Minden óra, minden perce rólad szól.
Fantasztikus érzés látni, hogy hétről hétre, hogyan változnak a képzésünkre járók. Egyre több minden ülepszik le a hallottakból, rengeteg felismerés születik, aminek személyesen is tanúi lehetünk.

Az Omniverzum Szabadegyetem egy csodavilág lehet a számodra. Ez az a hely, ahol a TE CSODÁID megszülethetnek. Mert ez nem csak egy csoda lehet.
Sokan – jó magam is – egy elképzeléssel érkeztem ide, és kezdtem koptatni az iskolapadot. Aztán szép lassan az elképzelésemet túlnőttem, és megélhettem a saját csodáimat. Felfedeztem, hogyan működöm valójában, a felszínre kerültek blokkok, amik eddig akadályoztak, és amivel nem voltam tisztában. Kaptam egy teljesen új világot, ami más szinteket, más minőségeket hozott az életembe.
Valahogy olyan volt a három éves képzés, mint ahogy a gyermekek fejlődnek, az első két évben rengeteg dologgal ismerkedtem meg, amik ott dolgoztak bennem, és az utolsó – harmadik – évben robbanásszerűen jöttek a mélységek. alom_1Megkaptam mindent, amire szükségem volt, mert azt nem a felszínen kell keresnünk. Könnyű volt megtapasztalni, feldolgozni? Nem mindig, de mindig volt ott olyan ember – tanár, aki segített, hogy könnyebben meg tudjam élni, és már újultan felállni. Az önismereti út nagyon izgalmas, tele van meglepetéssel, és közben kaphatunk olyan tükröt, amit nehezen tudunk befogadni, de minden értünk van.

A Spirituális Lélekgyógyász képzés érted van, neked született…

FEDEZD FEL A SAJÁT CSODÁID!

Szeretettel várunk 2016-ban!

 január 2-án lévő Nyílt napunkról itt olvashatsz >>>

A Spirituális Lélekgyógyász képzésről itt olvashatsz >>>

Erőss Anna
Lélek és családállító mediátor, önismereti tréner