Spirituális Lélekgyógyász képzés

rák karmaA képzéssel kapcsolatban sok kérdés merülhet fel. Egy pár gondolatot kívánok ezzel kapcsolatban megosztani:

  1. Bizonyára Te is észreveszed magadon, hogy a régi válaszok nem elégítenek ki. Az ember VÁLTOZIK!
    Ennek is több oka van (Vízöntő-kori energia, Új Tudatosság csírái, Új Kör a fejlődés spirálján, ….), azonban a tény az tény, hogy tovább kell lépnünk. S hogy merre, ahhoz tudás és rálátás szükséges.
  2. Egy magasabb szintű tudáshoz – mely túl van a szűk anyagi világ keretein – azonban új ismeretekre, új nézőpontokra van szükségünk. Az anyagi világ Igazi Valóságunknak bizony csak 5-8%-a!!!
    Mert a sűrű fizikai világon kívül sok más szintű Valóság van, melyet ma teljesen figyelmen kívül hagyunk. Ha pedig tovább akarunk lépni a fejlődésben, akkor ezeket a Világokat ismerni kell, mert csak akkor leszünk képesek “használni” is őket.
  3. És ha megismerjük, akkor a Szellemi Törvényeket is tisztábban látjuk, s életünket hozzá tudjuk igazítani ezen Egyetemes Törvényeknek.
  4. Az úton egyik nagy feladatunk a FELELŐSSÉG felvállalása életünkért, sorsunkért és a velünk történt eseményekért. S ehhez a feladathoz fel kell nőni.
  5. Az átadott gyakorlati módszerek (Bach-virág, Színterápia, Meseterápia, Művészeti terápiák, Asztrológia, Számmisztika, Maja Asztrológia, Rajzelemzés, ….) segítenek, hogy ráláss önmagadra, felismerd és közeledj Életfeladatod felé.

spirit fejlődésA Spirituális Lélekgyógyász képzés megmutat egy magasabb szintű utat. Segít és támogat, hogy közelebb kerülj Önmagad Szellemi Esszenciájához saját erőfeszítésed, kitartásod és életutadon való haladásod által.

S ha Te meglépted és megfejlődtek ezt a magasabb szintű utat akkor van jogod másnak is megmutatni, és támogatni őket, hogy ők is elinduljanak saját fejlődési útjukon.

Többször hallom, hogy három év nagyon sok.
1. Sok és és nem is. Igen sok így kimondva, de ha visszatekintesz az életedre a három év elrepül.

2. És a komoly változáshoz idő KELL. (Régen, amikor még voltak Beavató Iskolák, bizony 7 éves  ciklusokban lehetett haladni előre: 7 év Érdeklődő időszak, 7 év Próbatanítványág, 7 év Taníványi időszak után (s ez már ugye 21 év) talán elérkezett az ember a Mesteri szint első fokozatához.

3. NINCS egy hétvége alatti beavatás, megvilágosodás. Hosszú és fáradtságos út vezet fel Igazi Önmagam felé. S ha így tekintek a Spirituális Lélekgyógyász képzésre, akkor azt mondhatom, hogy a három év ad egy kis lépést a fejlődés soha véget nem érő útján.

Ha el kívánsz indulni ezen a csodálatos, Hazavezető Úton, Várunk!!!!

Nyílt napunk >>>

Bővebben a Spirituális Lélekgyógyász képzésről itt >>>

Érdeklődni:
20/397-3930
infoomniverzum@gmail.com

imazaszloSteinmüller Csilla
spirituális tanító
2015. 10. 29.