Célok és Utak

  • tzolkin-haab-fogaskerc3a9kMelyik iskolát válasszam?
  • Milyen tanácsadóhoz menjek?
  • Melyik meditációs technikát gyakoroljam?
  • Vegetáriánus táplálkozás, Paleo, vagy könnyű vegyes étrend?
  • ….  a kérdések száma végtelen.

Kérdések, melyek lépéseink előtt fontossá válnak számunkra. Aztán körbejárjuk a témát, utána olvasunk, érdeklődünk, információt gyűjtünk, és (könnyen vagy nehezen) de talán döntünk.

De igazán NEM is ezek a kérdések a KÉRDÉSEK. A KÉRDÉS: Ember, mi a Te CÉLOD?
Az életeddel, a napjaiddal, az energiáddal, a kapcsolataiddal, a munkáddal, a családoddal……

A Cél az útjelző, és az Út az élmény, a tapasztalatszerzés helye és ideje.

Ha a Célod a boldogabb, jobb élet, akkor ezért tegyél lépéseket. Ha egyfajta megvilágosodás, akkor azért. S ha a Belső Lényeddel és Szellemeddel való Egyesülés, akkor ez a cél kell, hogy meghatározza a lépéseidet.

Mert teljesen más út vezet el mindegyikhez!

Az én célom, egyesülni Belső Lényemmel és Szellememmel. S tudom, hogy ez életek hosszú sorát veszi igénybe, hogy nehéz, rögös, szigorú szabályoknak megfelelő út, de az úton elindultam!!!
célÉs mivel tudom a célom, minden döntésemet és választásomat ennek a célnak vetem alá.

És az úton vannak egyenes szakaszok, melyek előre beláthatók, és vannak kanyarok, mely mögött az út most még nem látható számomra.
Így történt ez most is. A cél megvan, járom az utat.
Egy évvel ezelőtt befordultam, és a gnosztikus tudás kapuján át beléptem utam követező szakaszába. És most ismét egy éles kanyar van előttem. Döntenem kell, hogy mit viszek tovább a most meredekké vált útra, és mi az amit elengedek.

Döntöttem!
Elengedek sok mindent: bizonyos témákat a tanításban, mantrákat, imákat, gondolatokat és érzéseket, embereket és Mestereket, és bizonyos módszereket is, melyeket ma már látom, hogy nem szolgálják a Célom.

Hálás vagyok mindenért és Mindenkiért, aki mellettem haladt utamon. És még hálásabb vagyok azért, hogy ráléphetek a cél felé vezető utam következő szakaszára.

Tehát ha tudod mi a célod, akkor a döntések egyszerűbbekké válnak. (Persze az út nem lesz könnyebb vagy rövidebb, egyszerűen célirányos lesz.)

Te tudod a Célod?

namasteSteinmüller Csilla
2015. 09. 24.