Konkrét CSELEKVÉS a békéért ….

ascensionLátom az igyekezetet, az összefogást, hogy együtt meditálva, imádkozva segítsük a békét Európában és a Világban.
És igen, erre szükség van! DE ma már NEM ELÉG!
Túl vagyunk azon a ponton amikor ez elég lett volna!

Van igen sok jóslat, hogy Magyarország ki fog emelkedni és, hogy a magyar nép kiválasztott nép. S ez lehet igaz, s lehet hogy nem igaz. Igazából ez most teljesen mindegy. Mert a KONKRÉT CSELEKVÉS ideje érkezett el!

Már NEM ELÉG erről beszélni, és (sajnos) már az ima sem elég! Igen, évtizedekkel ezelőtt ezek a cselekvések elegek voltak. De MÁR NEM!

Ami egyáltalán könnyíthet a helyzetünkön, és segítene a megbékélés, a helyes kommunikáció és a megoldások megtalálásában az az, HA VÁLTOZUNK! Mindenki személy szerint!

Helyettünk ezt a változást SENKI – sem az Angyalok, sem Isten, sem a Védőszentünk, sem a Mesterek, szóval SENKI – NEM tudja megtenni!
Igen, kaphatunk támogató energiákat, nyílhatnak meg kapuk számunkra, de ha nem változunk akkor igazán ezeknek mi értelme?

Belépünk egy új kapun, megjön a megbékélés, és mi visszamegyünk az ego világába, harcolunk kívül és belül is, és az igazi áttörés, amit el kell érnünk személyiségünk érzéseiben, gondolkodásában és akaratában nem történik meg. Pedig ennek van itt az ideje!
Új idők, új elvárások nyíltak az emberi lét felé. Az Út csak előre és felfelé vezet!

Konkrétan mit is kellene tennünk?

1. Befelé figyelni.
Figyelni, hogy kik és mik irányítják életünket. Hogy az a belső világ milyen is, ki az úr a “házban”, és kinek az akarata érvényesül. (Mert bizony az ego akarata érvényesül, és nem a Léleké.)
Figyelni, megfigyelni és újra önmegfigyelésben lenni. Aztán megállítani amikor jön az ítélkezés, a harag, a düh, az önimádat, a bánat, s igyekezni egy állandó, belső súlyponttal tenni a dolgunkat. (Az, hogy idáig eljussunk egy nagyon hosszú – több életes – folyamat, de az első lépés most kezdődhet! Azonban enélkül a lépés nélkül NINCS új világ, NINCS új lehetőség, NINCS béke és NINCS nyugalom, melyre oly nagyon vágyunk!)

2. Elismerni, hogy Szellemi Létezők vagyunk.
Az emberi forma a Lélek ruhája, hogy Az tapasztalatokat szerezzen és fejlődjön.
A magasabb világok felé fordulni, és mindennapi “rutinná” tenni a kapcsolatot Belső Lényünkkel, Istenanyánkkal, meditálni, imádkozni, végezni a spirituális gyakorlatokat. (S itt NEM a vallásról beszélek! Ez a szint jóval túl van azon.)

húsvét3. Dolgozni Önmagunkon!
Mert a külső, erőteljes változást először bent, mindenkinek személy szerint kell megtennie, és akkor fog ez megmutatkozni a külső világban.
És itt már rég nem az “Ismerd meg önmagadat” szintről beszélek. Itt már egy spirituálist, hittel teli, Belső Lényem (Lelkem) akaratának alávető, alázatos, szolgálattal teli mindennapokról van szó. Cselkevésbe átültetett új életre.

S ha ezt minél többen képesek vagyunk meglépni, az ima ereje magasabbra szállhat, s a külső világban is meg tud jelenni az a változás ami belül megtörtént.

Gyakorlati útra hívlak!! Ha tényleges lépésekről többet szeretnél tudni várlak a Mágikus Ösvény csoportba!

Steinmüller Csilla
spirituális tanító
2015. 09. 22.

meditációs bölcsesség