KEZDŐDIK!

érett személyiségIgen kezdődik, 1 hét múlva indul az új csoport, melyhez még csatlakozhatsz.

Miért lehet jó választás, hogy részt vegyél a Spirituális Lélekgyógyász képzésen?
Ha ezeket a sorokat olvasod, akkor már “Keresőnek” számítasz, és nem véletlen, hogy ránk – Omniverzum Szabadegyetemre találtál.

De, miért is most kezdd?
A Vízöntő kori ember lehetőségként megkapott mindent, hogy fejlődhessen. Sokan ezt már ki is használták, és elindultak a spirituális úton, foglalkoznak ezotériával. Itt a nagy kérdés, hogyan használjuk a lehetőségeinket, hogy tudatosan építjük fel ez utat, vagy csak sodródunk az eseményekkel, és egy-egy pillanat, melyben spirituális élményünk van, mennyire szakít ki a 3D-ből, a Föld-i dolgoktól?!
A Vízöntő kori ember legnagyobb feladata, hogy itt a Földön, a fizikai síkon, az Egó irányításától megszabadulva fejlődjön. Hogy ehhez mi kell leginkább? Először is, legyen egy érett személyiségünk, és ehhez egy érett egónk, amit már mi tudunk irányítani, hiszen az egóra szükség van. Igen, jól hallottad, szükség van rá, mert megannyi apró dologgal segíthet nekünk, hogy a fizikai síkon maradjunk, és segíthet, támogathat, ha a te kezedben az irányítás.

A Spirituális Lélekgyógyász képzés során segítünk neked, hogy megismerd a személyiséged még rejtett oldalait, az egódat, hol lehetnek/vannak elakadások, lemaradások. Támogatunk, és hátteret adunk ehhez a fejlődéshez, mialatt vezetünk a spirituális úton. Úgy is mondhatnám, hogy tolunk, és húzunk egyszerre azon az úton, amit választottál, amihez a tempót te adhatod meg.

Mikor úgy érzed, itt az idő, ne várj, csak indulj, mi itt vagyunk, és támogatunk!

SZERETETTEL VÁRUNK JÖVŐ SZOMBATON!

Jelentkezés: http://omniverzum.com/kepzesek/spiritualis-lelekgyogyasz-kepzes/

logo kék