Omnipszichológia

Omnipszichológia =

Omni = minden; teljességet érintő; összesre jellemző; kivétel nélküli.

Kép2pszicho = psziché=lélek; Lélek, mely túl van a fizikai, az érzelmi és a mentális síkokon. A Lélek az Ember Halhatatlan Esszenciája. Léleknek is megvan a maga Szent Hármassága: Belső Lény (Atma * Chesed) + Isten Lélek (Budhi * Geburah) + Emberi Lélek (Manasz * Tiphereth)

logosz = ész, szó, nyelv, beszéd, gondolkodás, bizonyítás, bölcsesség, logika, tudomány.

Omnipszichológia = a Lélek teljességének tudománya.

Éva arcaiMert itt az idő a pszichológia, Lélek tudományban is feljebb lépni. Meglátni, hogy vannak más szintek, tágabb nézőpontok, amikkel átfogóbban kezelhetjük elakadásainkat, félelmeinket, vágyainkat, életünket, ha ezt választjuk.

Mert az ember bizony egy összetett lény. Nem csak egy személyiség él benne. Sokan vagyunk. Tele vagyunk általunk gyártott pszichológiai énekkel, aspektusokkal, személyiség részekkel. S a Belső Lény, az Igazi Lélek, a Tiszta Tudat ma bennünk mélyen el van zárva.

Az Omnipszichológia – mely az új emberiség, a Vízöntő-kor pszichológiája – feladata megmutatni ezt a szinten és átadni a megoldási kulcsokat azok számára, akik már nem csak azon fáradoznak, hogy napi szinten jobban legyenek, hanem azon, hogy közelebb kerüljenek Halhatatlan Belső Lényükhöz (mert bizony ettől ember az ember!).

Tudom, hogy nagyon sokan ragaszkodnak a hagyományos pszichológiához, DE mint minden ennek is változni kell. Új Kapuk, Új Utak, melyeket megkaptunk, hogy továbblépjünk.

forradalmi_pszichologiaAjánlom olvasásra a témába: Samael Aun Weor: Forradalmi pszichológia könyvét.,

Steinmüller Csilla
spirituális tanító, omnipszichológus
2015. 09. 11.