2 in 1 – 3 in 1

3 in 1 2Ma mindent nagyon gyorsan akarunk.
A médiából csak úgy ömlik ránk a 2 in 1, meg a 3 in 1 (kávé, sampon, babakocsi, legó, dzseki, stb…), észre sem vesszük, elkezdünk így működni, és elvárásaink is így alakulnak.

Mi, a Spirituális Lélekgyógyász képzés, hogyan adhatja neked ezt?

A legtöbben azért jönnek hozzánk, mert szeretnének magukon, vagy embertársaiknak segíteni, de nincs a kezükben még olyan konkrét módszer, amivel ezt megtehetik.
A Spirituális Lélekgyógyász képzés (3 éve) során folyamatosan adjuk át azokat a módszereket, ismertetjük meg veled a különböző rendszereket, melyek magadhoz, és mások segítéséhez is megadják a kulcsokat.

Már az első szemeszterben több módszert kapsz a kezedbe, és az első év végére profi Bach-virágtanácsadó lehetsz.

Mi történhet veled a képzés során?
»  Profi Bach-virág tanácsadóvá és Spirituális Lélekgyógyásszá válhatsz.
»  Ahogy elsajátítod ezeket a rendszereket, új ismeretekkel bővülsz, világod új színeket és minőségeket kap, így könnyebben igazodhatsz el a hétköznapokban, és a számodra valóban fontos dolgokra tudsz figyelni.
»  Nem tudod elkerülni, hogy önmagad ne fejlődjön, hogy olyan oldalaidat fedezd fel, amik eddig rejtve maradtak – előtted, és amire szükséged van, emellett lehetőséged van elengedni minden olyan reakciómintádat, tulajdonságodat, amik eddig csak hátráltattak.

happy-woman-in-a-field5-350x333SZERETETTEL VÁRUNK A SZEPTEMBERBEN INDULÓ KÉPZÉSBEN!

Bővebben a képzésről >>>

imazaszlo