Kik is vagyunk?!

spirituális lélekgyógyászatBiztosan felötlik benned, milyen iskola is ez az Omniverzum Szabadegyetem?
Kik tanítanak majd engem itt? Kik fognak a spiritualitásba bevezetni? Tanárok, Tanítók, Mesterek?
Mi úgy gondolunk magunkra, hogy „Úton járók” vagyunk. Ki előbb, ki később találta meg a saját Útját, és azóta is haladunk rajta.
Világunk folyamatosan változik, mi magunk is, ezért folyamatosan keressük azokat az új módszereket, mellyel azt adhatjuk, amire valóban szükséged van.
Mit jelent számunkra a tanítás?
Hogy megmutathassuk azt az Utat, amit mi már bejártunk, és neked lehetőséged van azt a magad módján felfedezni. Így lehetünk számodra hitelesek, és nem feltétlen tökéletesek.
A Spirituális Lélekgyógyász képzés során egy térképet adunk, ahol egy-egy szemeszter során a térkép egy-egy részét tárjuk fel előtted. De tudjuk: „Minden út Rómába vezet.” Folyamatosan haladunk, egyre mélyebben, így lehetőséged van apránként az új vagy eddig fel nem tárt minőségeidet megélni, tapasztalni.
Van, akinek abban segít a képzés, hogy megismerkedjen a spiritualitással, és ezt hogyan tudja beépíteni a minden napjaiba.
Van, aki régóta foglalkozik spiritualitással, csak a személyisége nem tartott lépést a haladással. Nekik abban tudunk segíteni, hogy a személyisége be tudja érni.
Egyikünk alulról segít építkezni, míg másikunk felülről húz majd. Ami a tiéd lesz, az a tudatos munka, amit mi már csinálunk. Ehhez kapsz tőlünk mankókat, amiből te választod, hogy melyiket használod.
Gyere, ismerj meg minket, egyúttal saját magadat! Mi olyannak látunk az első pillanattól, amilyen vagy. Velünk azt élheted meg, aki vagy!

Várunk!

www.omniverzum.com

ebredes_haza_onzetlenseg

Egy gondolat “Kik is vagyunk?!” bejegyzéshez

Hozzászólás jelenleg nem lehetséges.