Miért velünk?

mesterAzt mondják, akkor érkezik a Mester, mikor a tanítvány készen áll.
Ha az oldalunkat böngészed, azt mutatja, készen állsz.

Van, aki azért jelentkezik képzésünkbe, mert úgy érzi, hogy önismereti munkára van szüksége.
Van, aki profi Bach virág tanácsadó szeretne lenni, és nálunk egyedülállóan gyakorlattal kombinált képzésben vehetsz részt.
Van, aki “csak” jó anyuka szeretne lenni, és mielőtt ez megvalósul szeretné megismerni önmagát, teljessé válni, hogy a legjobbat adhassa a születendő gyermeknek.
Van, aki embereknek szeretne segíteni, és ehhez kap felkészítést, és eszközöket.
Van, aki régóta keresgélt, mert hiányzott valami, és mikor ránk talált, úgy érezte, “Ez az.”

… és még lehetne sorolni az okokat, és miérteket. A Te “miért”-ed csak te tudhatod. Abban biztos lehetsz, hozzánk, a Lélek hoz el.

Buddha21A Spirituális Lélekgyógyász képzés egy komplex folyamat. Lélek szintű önismeretet kaphatsz nálunk, melyeket különböző rendszereken keresztül, gyakorlati szinten élsz át.Fontos számunkra a gyakorlatcentrikus szemlélet, hiszen úgy tudunk hitelesek lenni, ha mi magunk is átéljük, tapasztaljuk mindazt, amit majd szeretnénk átadni.

Ez egy izgalmas időszak, rengeteg újdonsággal, mely során úgy érezheted, hogy egyszer csak kinyílik a világ. Olyan részeit ismered meg, amiről eddig még nem hallottál, úgy látod majd környezeted, ahogy eddig még soha. olyan minőségeket élhetsz meg, amik ugyan ott voltak benned, csak nem tudtál róla.

Ezen az úton a személyiséged kinyílik, éretté válik – amire a Ma Emberének nagy szüksége van – ,harmóniába kerülsz a Lélekkel, és ezen kapcsolatod stabillá válik.

Szeretettel várunk!

Erőss AnnaCrystal_Ball
Lélekmediátor, Önismereti tréner

Kik is vagyunk?!
A Spirituális Lélekgyógyász képzésről itt tudsz olvasni >>>>