Utak és Utak

utak és utakSok ösvény létezik a spirituális úton. Sőt, az ember életében is sok lehetőség van.
Ez az én utam – hallom sokszor –  s én ezen megyek. Az pedig nem jó számomra.”

Igen, vannak utak és utak. De mitől is függ, hogy melyiket választjuk, és melyiken érezzük jól magunkat? (Vajon fontos, hogy jól érezzük magunkat?!)
Ez egy igen összetett kérdés, de röviden összefoglalva függ a belső beállítódottságól, a neveltetéstől, az adott kultúrától, a személyiség pszichológiai milyenségétől, az értelmi és érzelmi IQ-tól, az előző életekből hozott lenyomatoktól, az én-ektől, a karmától és bizony a Leléktől is (Ő Belső, halhatatlan Lényem).

Sőt! Amitől igazán függ az a Cél! Vagyis, hogy mit is akarok elérni az életben, mit szeretnék birtokolni, hova akarok eljutni? (S vajon ki az aki akar?)

4acda905c153a939984fd9c3a5777020Én Belső Lényemmel kívánok élő kapcsolatot kialakítani. Át kívánom adni személyiségemet Lényemnek, hogy Ő legyen az aki akar, aki cselekszik, aki a célt kijelöli. Mert életünk értelme itt a Vízöntő-kor hajnalán Belső Lényünkkel való egyesülés.
S az utak ehhez számomra: meditáció, ima, spirituális gyakorlatok (Rúna, Mágia), és tudatos létezés. Igyekszem minden pillanatban élő és aktív kapcsolatban lenni Belső Lényemmel és Istenanyámmal.

Ezt élem és ezt is tanítom.

„Elengedhetetlen tudnunk, hogy honnan jövünk, merre tartunk, mi okból és célból vagyunk itt.
Élni pusztán azért, hogy éljünk, enni, hogy létezzünk, dolgozni, hogy ehessünk: ez nem lehet az egyetlen valódi életcélunk.
Kétségkívül meg kell oldanunk létezésünk rejtélyét, meg kell értenünk az élet értelmét….
Így hát, elérkezett az óra, hogy megtudjuk, kik vagyunk. A fizikai test nem minden, Látni egy ember testét nem jelenti azt, hogy megismertük a valódi lényét….” *
Samael Aun Weor

imazaszloSteinmüller Csilla
spirituális tanító
2015. július 29.