MegÉRTÉS RENDelés

A “MegÉRTÉS RENDelés” egy folyamat, melyben te vagy a főszereplő. Elmondod mire keresel megoldást, és megbeszéljük ennek mi lehet a hátterében. Sokszor már maga a beszélgetés beindítja a változási – gyógyító folyamatot, melyet a Különböző gyakorlatok támogatnak.

A legtöbben, mikor a megoldást keresik, először a múltban keresgélnek, ott próbálják megtalálni a miérteket. Úgy hiszik, ha tudják az okot, akkor könnyebb változtatni. A foglalkozások során főleg a jeleneddel, és a jövőddel foglalkozunk, erre helyezzük a hangsúlyt.

A REND-elés során megismerkedhetsz saját rendszereddel, az alap dinamikáiddal, azokkal a hozott energiákkal, amik segíthetnek, hogy megvalósíthasd önmagad, elérd céljaidat, életed harmonikussá váljon, te pedig kerek egésszé. A folyamatban te vagy a kulcs, aki a gyakorlatokat végzi, melyhez kizárólag a nyitottságodra, és aktív részvételedre van szükség. A különböző módszerek (Bach virág terápia, számszimbolika, NLP, művészet- és rajzterápia) használatával tudatosan foglalkozunk a megértési folyamattal. Legtöbbször már nagyon hamar kiderül, hogy alapvető családi rendszerünk sem működik  megfelelően, ezt a család- és rendszerállítás segítségével tudjuk megoldani, ami szintén a megértési folyamatodat támogatja.

A foglalkozás óradíja: 7.000.-Ft, egy – egy alkalom kb. 1 óraelfogadás

A REND-elésre jelentkezni:
Erőss Anna
Lélekmediátor, önismereti trénernél
06-20/915-4469
eross.panna@gmail.com,