Szellemi Harcos Ösvény

Erők feláldozásaÉvtizedekkel ezelőtt felfedeztem, hogy nem csak a társadalom és a vallás által mutatott széles utak léteznek.
Ott bent, önmagamban, mindig kilógtam a sorból. Más voltam, de ezt csendesen, a közvetlen környezetemben megélt egyéniségem megmutatásával teljesítettem ki, s közben kerestem a válaszokat és azt az utat, amit számomra kijelölt a Lelkem.

Letérve a széles útról, s hegyi utakon, erdők mélyén, ösvényen és csapáson, gázoltam hideg és langyos vízben is, megmásztam a szirteket és vezetett utam barlangok mélyén is. Volt sima utam, volt köves és sziklás, és volt, amikor még sáros is lettem. De nem álltam le az út járásával.
Igaz, volt, amikor megfeneklettem, sőt le is táboroztam hosszabb, rövidebb időre, hogy aztán újult erővel és belső nyugtalansággal ismét útnak induljak.

Legtöbbször egyedül jártam az utat, azonban voltak szakaszok, ahol társakkal együtt, megosztva életünket, gondolatainkat, feladatainkat, sőt céljainkat is.

Mára ismét egyedül járom ösvényemet, igaz most ezen az úton már nem csak idegenekkel találkozom, hanem barátokkal, ismerősökkel, sőt leendő barátokkal is.
Nagyon keskeny ez az ösvény, csak egymás mögött lépkedve férünk el rajta, azonban Végtelen Hálát érzek Belső Lényem irányába, aki lehetővé tette számomra, hogy erre az ösvényre 54 évesen rátaláljak.

Egy éve haladok a gnózis útján. Magam mögött hagytam az agykontrollt, a természetgyógyászatot, a hagyományos pszichológiát, a “rózsaszín ezotériát”, a teozófiát, és a hylozoika ösvényeit és tanításait is, és Lényem megajándékozott engem a Szellemi Harcos Ösvénnyel.

Keskeny és sziklás út ez, és meredek hegyoldalon vezet felfelé, de ma már tudom és látom, hogy ezen az úton Haza juthatok.

Mert emberként mindig is ez volt a célom, hogy megtaláljam azt az utat, mely elvisz a Szellemi kiteljesedéshez.

event_265003482Végtelen Hálát érzek Belső Lényem, Istenanyám és Szent Szellemem irányába, hogy segítettek nekem, a földön fizikai testben élő Csilla személyiségnek eljutni eddig. Hogy megmutatták a gnózis csodálatos gyakorlati útját, és támogatnak abban, hogy járjam ezt az utat.
S igaz, hogy ez a személyiség sokat kínlódik és szenved, igaz, hogy rengeteg erőt és erőfeszítést követel az út, de látom és tapasztalom a támogatást, a felsőbb irányítást és az áldást.

Mára Végtelen Hálával a szívemben, tudatosan járom a Szellemi Harcos Ösvényét, és motoszkál bennem, hogy is lehetne ezt az utat megmutatni több és több kereső embernek. Azoknak, akiknek elegük van a “rózsaszín ezotériából”, akiket ott belül Belső Lényük szintén inspirál és lökdös egy tiszta GYAKORLATI Szellemi Útra. Motoszkál bennem az ötlet, és ha már le tudom írni, oda fogom adni azoknak, akik ezt az utat választják.

Gyönyörű, Szellemi Fénnyel Teli Napot Kívánok!

th_miniborboletaaaSteinmüller Csilla
2015. június 24.