A Belső Munka, hogy felvehessük a Lélek Ruháját

ÁradásBizony ez az út hosszú (lehet, hogy életeken át tart), erőt, türelmet, határozottságot, kitartást és kitartó munkát kíván. És sok-sok spirituális nyugtalanságot! Mert, belső hajtóerő nélkül NEM lehet az Úton járni.

Ja ….., és egyáltalán az első lépés szükséges: az, hogy felismerjük, hogy lépnünk kell.

Hogy megjelenjen egy belső feszítés, keresés, kérdések hada. Mert ezen az úton mindenki csak egyéni ráébredése alapján indulhat el. (Nem lehet beleszületni vagy örökölni – anyám is spirituális és majd én is az leszek általa – magát az útnak a járását.)
A lépések mindenkinek ugyan azok, habár az utat – főleg az elején – sokfelől lehet megközelíteni.
De ahogy majd haladunk egyre előrébb és feljebb – s bizony egyre kevesebb emberrel találkozunk – az utak száma lecsökken, mert egyre tisztábbá válik a Cél ismerete által.

Mindegyik irányzat és vallás, melynek célja az emberek segítése az Isteni-Lélek, Szellemi Esszencia felé, igen fontosnak tartja a személyiség nevelését!
A rossz tulajdonságok „kinövését” és a jó tulajdonságok elsajátítását.

mahavatar_babaji_by_sageman2012-d2ydql0Az ember akkor tud a Lélek Ruhája lenni:

  1. Ha először is elismeri, hogy van Lélek. Hogy földi léte átmeneti állapot, és igazi Otthona az „Égben” van. S hogy az emberi élet célja a Lélek felkutatása és integrálása fizikai testébe.
  2. Elindul az Úton. Elindul, hogy megkeresse Önmaga Halhatatlan Esszenciáját.
  3. Tudatos, napi szintű munkát végez önmagával: önnevelés, önfejlődés. Vigyázz a szavaira, gondolatira és a cselekedeteire.
  4. Napi szinten műveli a Meditáció és az Ima munkáját.
  5. Tanul. Keresi és kutatja a Tiszta Igazságot, a Tiszta Tudást. Nagyon fontos a Törvények ismerete és beépítése az életünkbe.
  6. Szolgál. Szolgálja embertársait, az emberiséget és az összes élőlényt.

S ha ezeket a lépéseket napi szinten műveli, alázattal telve él, csendesen, hittel és tettel bizonyítva minden pillanatban létezésének célját – hogy a Lélek Ruhája legyen – eljön a pillanat, amikor megtörténik a CSODA, és egyesül Önmaga Halhatatlan Lelki Esszenciájával.

Kívánom – mindazoknak, akiket nem riaszt vissza ez a Köves Út és belül működik bennük a spirituális nyugtalanság – találják meg a Hazavezető Utat.

imazaszloSteinmüller Csilla
spirituális tanító
2015. június 3.

Belső Lényem!