A mester és a megvilágosodott

hazatalalas-steinmuller-csilla-omniverzumVan úgy, hogy az ember megvilágosodik.
Így történt ez Mihók Bálinttal is, amikor kilépett az asztrológustól.
Mindent megértett. Most már tudta, hogy ő valójában kicsoda, és mi az ő sorsa.
Azt is megtudta, hogy van neki karmája. Ennek kiváltképp örült, mert ez megmagyarázott minden szerencsétlenségét, ami ellen mindezidáig hiába küzdött.
Mert kiderült, hogy minden bajának oka az előző életéből fakad.

Nagy megkönnyebbülés volt ez a számára, de ami még ennél is nagyobb örömöt okozott neki, az a lelkének hallhatatlansága ami életről életre vándorol a földön, és most épp Mihók Bálint testében van.
Új világszemlélet ébredt az elméjében, ami a megvilágosodás boldog állapotába emelte a kedvét.

Először csak nagy szerencsének tartotta az asztrológussal való találkozást, de mivel megvilágosult, azonnal átminősítette az eseményt a mester és a kiválasztott találkozására.
Természetesen most még az asztrológus volt a mester, és Mihók úr a kiválasztott.
A kiválasztottaknak küldetésük van – mondta az asztrológus mester -, így nekik is dolguk, hogy tanítsanak más embereket. Ehhez igen nagyvonalúan, és a mesterekre jellemző szerénységgel felajánlotta az asztrológus, hogy Mihók urat megtanítja az asztrológiára, ami által beteljesítheti jelen életének küldetését.
Mindezt potom párszázezerért, de hát mi az egy élet boldogságáért, Mihók úr életfeladatának beteljesüléséért.

Bálint végtelen szeretetkönnyel nézett az asztrológusra, aki mint mester, gyakorlatilag az ő szolgálatában áll, mintha csak azért született volna, és várt erre a számára is sorsszerű találkozásra, hogy taníthassa, felkészíthesse Mihók Bálint kiválasztottat.

Ezeket a nagy találkozásokat a hétköznapok szűklátókörű szemléletében élők nem érthetik.
Hiába mesélt Bálint az asztrológussal való találkozás pillanatairól, csak gúnyos kritikát, vagy lehülyézést kapott, de tudta, hogy akik nincsenek megvilágosodva, azok nem érthetik azon szellemi magaslatokat, melyek szárnyán vitte őt és a mestert a találkozás ideje.

Akik értők és kíváncsiak rá, azoknak felidézek pár meghatározó pillanatot Bálint és a mester beszélgetéséből (ami 10.000 forint/óra volt Bálintnak, de ez nevetséges összeg ahhoz képest, amilyen felemelő, és sorsdöntő volt ez a találkozás).

– Bálint, neked a négyes ház csúcsán áll a Szaturnuszod, így korán elvesztetted az apádat.
– Hát…, még él az apukám…
– Nem érted Bálint! Gondolkodj magasabb szinten! Nem csak a fizikai síkon működik a világ!
Érzelmileg hogyan vagy az apukáddal?
– Nagyon tisztelem őt.
– Ez azért van, mert Halak Holdad van, így a lelked szeret bárkit. Na de szellemileg megérted az apukádat?
– Hát ott nagyon nem, mert ő jobboldali, meg a Fradit szereti, én meg hiába mondom neki, hogy liberalizmus, meg UTE, és ilyenkor nagyon össze tudunk veszni…
– Hát ez az! Ezt jelenti ez az IC mellett álló Szaturnusz! Érted már!? Súlyos konfliktus az apával! És akivel szellemileg nem tudsz együtt lenni, az olyan, mintha elveszítetted volna őt! Így értettem, amit az elején mondtam. Te nagyon bölcs ember vagy Bálint, túl kell látnod a hétköznapok keretein!
– Hú, hogy én milyen vak voltam eddig! És milyen igaz, amit az apámról mond!
– Folytathatjuk Bálint?
– Igen! Igen!
– A társkapcsolati uralkodód a Vénusz, a Mérleg jegyében. Ez azt jelenti, hogy a legszebb társad lehet, a legharmonikusabb házasságban.
– Na, ezt hogy mondjam el a feleségemnek… Mert hát nem igazán szépasszony, de szeretem. A házasságunk meg tudja olyan, hogy folyton kikapok.
– Nem figyelsz a szavaimra eléggé. Már mondtam, hogy képes vagy mindenkit szeretni. De neked írva van, hogy a legtökéletesebb nővel a legjobb házasságod lehet!
De van itt olyan, ami születetten szerencsétlen állás, a karmád miatt. Ez a karrier, és pénz életterülete. Mindkettő urát kvadrálja a Mars, így neked sem karriersikered, sem elég pénzed nem lesz, de értsd meg, hogy szellemi ember vagy nagy szívvel, neked nem is ezek kellenek az életfeladatod beteljesítéséhez. Mivel foglalkozol?
– Saját cégem van, pár alkalmazottal. Nagyon igaza van, amit most értettem meg, mert tényleg nagyon sok dolog nem sikerül, amit eltervezek. És lenyűgöz, hogy a pénzügyeimet is hogy meglátta! Mert valóban, ha nem ebben az országban élnék, hanem Amerikában, már milliárdos lehetnék… Így, csak párszáz milliót keresek évente.
Hogy lehet az mester, hogy a csillagokban ennyire benne van mindaz, amit mond? Fantasztikus!
– Légy türelemmel, meg foglak tanítani rá. De elárulok még valamit: a négyes Házas Szaturnuszod tesz ilyen szerencsétlenné a szülőhazádban…
– Külföldön kellene élnem mester?
– Nagyon gyenge, és rossz fényszögű a külföldet jelölő bolygó a születésedben, így ott hiába is próbálkoznál. Minden téren kerüld el, főképp a munkádban a külföldi vonatkozásokat!
– Akkor a sikertelenségemnek ez is az oka, mert minden gépalkatrészt, amit a cégemmel gyártok, külföldre adom el…
Nehéz most szavakat találnom mester, amikor végre kezdem meglátni az életemet a csillagokban, és nem is tudja, mennyire hálás vagyok, hogy felébresztett engem!
– Nem mindenki érti meg a horoszkóp jeleit, de látod, neked különös érzéked van rá!
Na most, a szomorú anyagiak után van itt valami, ami igazán szerencsés az életedben. Ez az ötös Házad urának Jupiter trigonja.
– Ez mit jelent mester?
– Azt jelenti, hogy teljesen problémamentes a kapcsolatod a gyermekeiddel, persze a szokásos dolgokat kivéve.
– Ennek nagyon örülök! Mert, bár nekem nem lehet gyermekem, egy baleset miatt, de gondolkodtunk a feleségemmel, hogy örökbe fogadunk egyet.
– Na látod, ezt jelenti ez a szerencsés fényszög, ahogy mondtam. Azért nincs gondod a gyermekeddel, mert nincs gyermeked. Tudod, mennyi gonddal jár egy gyerek?
– Hát, ez nagyon igaz.
– Ez az ötös Házas csillagállás kiváló sportteljesítményekre ad képességet neked. Az elemi minőségek miatt – ezt is majd megtanítom neked – leginkább az atlétikai sportokban jeleskedhetsz.
– Igaz lehet mester, bár erre még úgy nem gondoltam… A már említett balesetem miatt tíz éves korom óta nincs bal lábam. De ugye, hogy maga sem vette észre?! Olyan profi műlábam van, amit egyáltalán nem lehet észrevenni a nadrágban, és a járásomon sem. Persze ez is több tízmillióba került…
– Ügye! Mindig jön valami, ami anyagi gondot is okoz! De ezt, mint mondtam már hagyjuk!
Ami ennél fontosabb, az az, hogy születésedben erős ez az életterületed. Ne gondolkodj úgy, ahogy eddig! A sportot nem csak fizikailag, hanem mint mindent, lelkileg és szellemileg is meg lehet élni!
– Fantasztikus! Tudtam, hogy a Tippmixre gondol mester! Az nagyon jól megy!
– Igen Bálint. Meg arra gondolok, hogy egy ilyen kivételes tehetségű, megvilágosodott embernek meg kellene tanulnia a teremtés mágiát is. Ebben a legjobb segítségedre a feleségem lehetne. Ezt nem ajánlom fel mindenkinek, mert a legtöbben nem alkalmasak rá, de neked ötszázezerért minden mágikus praktikát megtanít egy hét alatt.
Ki kell lépned eddigi gondolkodásod keretein, mert ahogy látod a világ nem csak annyi, amennyit önerőből felfog belőle az ember. Tisztán látod most már azt is, hogy az asztrológiai ismeretek mennyire pontosan leírják az életet, és milyen rendkívüli útmutatásokat adnak.

Bálint repülni tudott volna a boldogságtól. Otthagyta a mérgező külföldi üzleti kapcsolatait, otthagyta a nem túl szép feleségét, és amíg kereste a szépasszonyt a boldog házassággal, addig minden pénzét mesterek tanfolyamaira és egy megvilágosodottak gyülekezetére költötte. Hamar elvesztette mindenét, és nélkülözésében már mindenki hülye volt, csak ő nem. Nagyon nehéz a megvilágosodottak élete, mert nem találják a kapcsolatot a többi, zárt szellemű, szűk látókörű emberrel. Ez annyira elfárasztotta, hogy hamar meg is halt. Így rövid ezoterista pályafutása alatt csak kevesek életét tudta tönkre tenni a „tanításaival”.

A horoszkópban nincsenek szerencsés, vagy szerencsétlen csillagállások. Nincsenek ártó bolygók, és rossz fényszögek. Az emberek között viszont nagyon sok ártó „mester” és szerencsétlen „megvilágosodott” van.

Ha valaki azt olvassa ki a horoszkópodból, hogy neked ez, vagy az nem sikerülhet, vagy nem lehet valami karma miatt jó, az egyébként terhelt kapcsolatod a szüleiddel, pároddal, gyermekeiddel, akkor azt el ne hidd! A horoszkópodban, a csillagok üzeneteiben az van az égre fénnyel írva, hogy miként legyél boldog!

A karma az adott helyzet, a megoldás a születésed csillagüzenete.
A megvilágosodásról nem írok most pár mondatot, mert pár mondatot nem tudok. Erről legközelebb írok egy hosszabb lélegzetvételnyit, mert erről is egészen fars, és vicces elképzelések vannak a köztudatban.

Kiss Zoltán
szabadakarat.hu

Asztrológiai Tanfolyam négy napban!miatyank-ima-a-zodiakusban