Érzések és Teremtések

inside1Szerintem nincs olyan ember (vagy minimális), aki ne látta volna a Titok c. filmet, vagy ne olvasta volna, Napoleon Hill Gondolkozz és gazdagodj c. könyvét, vagy valamelyik a teremtéssel kapcsolatos könyvet a millióból.

És mégsem megy, nincs meg az az igazi áttörés. Valahogy nem halljuk meg csak, azt hogy gondolkozz, gondolkozz pozitívan, gondolj arra, amit szeretnél, lásd hogy már megtörtént és meg fog. És mégsem történik semmi..

Tudod miért? Mert nem csak gondolkozni kell! Attól hogy pozitívan gondolkozol nem fog történni semmi!! Persze érezheted tőle jobban magad, de az életed változásához lehet hogy kevés..

Meglepő hogy negatívabb eseményt sokkal könnyebben megteremtjük, mint a pozitív fordulatot. Miért? Mert ott egyből érzet is társul hozzá. Például „beugrik” hogy mi lesz, ha kirúgnak a munkahelyünkről? Mi történik?
Egyből megjelenik mellé a félelem, szorongás, kétség, hogy akkor mi is lesz velünk. És láss csodát, sajnos meg is teremtettük a helyzetet.
Tehát igazán nem is a gondolataiddal teremtesz, hanem az érzéssel, amit mellé társítasz!

Fontos hogy legyen pozitív gondolatod, képed a jövőddel kapcsolatban, de önmagában a gondolat nem elég!

Mi is kéne, ahhoz hogy most már végre valóban fordulatot vegyen az életed?

Képzeld el, amit szeretnél megvalósítani, lásd hogy az már megtörtént, ÉREZD át milyen érzés, legyen HITed hogy megvalósult, és TEGYÉL érte!
GONDOLAT, ÉRZÉS, HIT, CSELEKEDET!
Ezzel a négy dologgal, valós változást hozhatsz az életedbe.

Kívánok neked csodás teremtéseket!

Strupka Krisztina
Spirituális Lélekgyógyász Hallgató