Áprilisi energiák * Maja Asztrológia

Omniverzum-tanulás-segítés-170x200A kiteljesedés kapujának feltárulása

Elérkeztünk a maja év legizgalmasabb időszakához, mely energetikailag szervesen összekapcsolódik a természeti dinamikákkal: a tavasz beköszöntével, a fák, növények ébredésével, az élet beindulásával. A maja év tizedik hónapja kezdődik áprilisban, mely az elmúlt kilenc hónap munkájának gyümölcsét aratja le számunkra.

A tízes szám mindig egy változást hoz, egy új szint megszületését, melyre akkor tudunk fellépni, ha a céljainkért, önmagunkért és terveinkért mindent megtettünk tudatosan az elmúlt hónapokban. Ekkor válik mindaz a változás láthatóvá életünkben és világunkban, amely megvalósulásáért dolgoztunk. Érdemes tehát most nyitott szemmel járni, hogy észrevegyük azokat az életünkbe lépő lehetőségeket, esélyeket, amelyek elvihetnek boldogságunkhoz, kiteljesedésünkhöz. Ahogy a természet újjáéled, a magok kihajtanak, a virágok kinyílnak, és beköszönt az igazi tavasz, úgy robbannak be életünkbe tetteink, cselekedeteink eredményei is. Ez már nem az aktív cselekvés, hanem az új szinten való megszületés és stabilizálódás időszaka. Most arra van szükség, hogy belehelyezkedjünk mindabba az újba, mely megszületik életünkben. A tavasszal, a Kos energiáinak aktivizálódásával mi magunk is erővel, energiával és lelkesedéssel telítődünk. A természettel való kapcsolatunk által most felébred ösztönös vágyunk a cselekvésre, aktivitásra, az új dolgok elindítására és a kinyílásra. Törekedjünk hát arra, hogy ezt az erőt beengedjük önmagunkba, és általa életünk szerves és aktív résztvevőivé váljunk.

vörös sárkányA hónap dinamikáját a Sárkány jegye határozza meg, mely az önmagunk szükségleteinek megfogalmazására és kiteljesítésére fordítja figyelmünket. Figyeljünk tehát tudatosan önmagunkra. Építsük ki újra bizalmunkat az Univerzumban és támogató erejében, hiszen az új szint mindig tartogat magában bizonytalanságokat, félelmeket. Minden új élethelyzet egy lehetőség, mely bátorságot, kitartást és hitet követel tőlünk. Erre ebben az időszakban is szükségünk lesz, de ha befelé és a Szellem felé fordulunk, akkor mindezt megkaphatjuk, és még többet is. Lássuk meg, hogy az, ami az új szinten vár minket a javunkat szolgálja, még akkor is, ha elsőre nem úgy tűnik. Lehet, hogy valami nem teljesen a terveink szerint valósult meg, de biztos, hogy ez számunkra a legjobb. Így nem az a kérdés most, hogy jó-e nekünk mindaz, amiben vagyunk és élünk, hanem az, hogy nekünk mire van szükségünk, és ezt hogyan tudjuk megteremteni önmagunk számára. Mert bár egy szinten ez most a maja év kiteljesedése és betetőzése, egy más szinten azonban egy új kezdet, amely új utakat és ösvényeket nyit meg számunkra. Tekintsünk most erre az időre úgy, mintha átlépnénk egy ajtón, amely mögött ismeretlen, új világ vár ránk, mely bár elsőre félelmetes és idegen lehet, de hihetetlen és izgalmas kalandokat tartogat számunkra. Vessük hát bele magunkat ebbe az izgalmas, impulzív és rengeteg változással teli időszakba teljes lényünkkel, és éljük meg minden pillanatát, mely egyedi és megismételhetetlen!

Ha Te is szeretnéd követni és látni a napi és az életedre vonatkozó energiákat, akkor ajánljuk Maja Asztrológus képzésünket távoktatásban, ahol mindezt elsajátíthatod.

logo kékDomokos Erzsébet
Maja Asztrológus
www.idozito.com
infoomniverzum@gmail.com