Létezésünk alapja SPIRITUÁLIS!

spirituális lélekgyógyászatEgyre többen érzik, hogy valami hiányzik, hogy nem elégítik ki a hagyományos, jól berögözött világkép által felkínált válaszok.
Érezzük szülőként, anyaként, hogy gyermekünk nevelése és oktatása, nem szolgálja a boldog és megelégedett ember “születését”.

És mégsem változunk és változtatunk! Elfogadjuk az idejétmúlt nevelési és oktatási elveket és rendszereket, és beállunk a sorba. Ebbe pedig mi is és gyermekeink is belebetegszenek.! És jön a pszichológia az idejétmúlt világképével és elveszi mind tőlünk, mind gyermekeinktől a Létezés Értelmét és Célját, mely bizony túl van a hagyományos látásmódon.

Az emberi létezés – ha elfogadjuk, ha nem – SPIRITUÁLIS! Mindannyian azért élünk, hogy ezt FELISMERJÜK és TUDATOSAN beépítsük mindennapjainkba. Hogy a spiritualitás bekerüljön az életünkbe, a nevelési elveinkbe, az oktatási tanrendszerbe, sőt ne csak bekerüljön, hanem ez legyen az ALAP.

Ébredj Ember! Azért vagy itt, hogy SPIRITUÁLIS ÉLETET ÉLJ!

Mit jelent ez?
Tudd, hogy nem vagy a születés és halál közé, az egy életi létezésbe bezárva. Éltél születésed előtt is (Tudati testedben) és fogsz élni halálod után is. És a feladatod közelebb kerülni Örökké létező Lényedhez Itt és Most.

Steinmüller Csilla
spirituális tanító
2014. 09. 22.

létezésünk alapja