Márciusi Maja Energiák

spirituális-tanító-37562_218x218[1]Az ébredezés, a töltekezés és a cselekvés ideje

Közeleg a tavasz, a természet elkezd ébredezni téli álmából, és mi is kezdünk újra felpezsdülni, élettel telítődni. Az elmúlt maja hónap segített, hogy felébresszük életerőnket, hogy töltődjünk, és meglássuk, hova jutottunk eddig az év során.

A most induló hónap energiái összekapcsolódnak a márciusi természeti változásokkal, és segítenek, hogy aktívabbakká váljunk, lelkesebbekké, életünk irányítóivá. A maja év a legintenzívebb időszakába lép, amikor is még több energia és cselekvés szükséges részünkről ahhoz, hogy megvalósíthassuk céljainkat. Az elmúlt hónap visszatekintései most még több felismeréssel párosulnak. Kikristályosodhatnak bennünk a múltunkra és a jelenünkre vonatkozó meglátások, amelyek segítik a megértést, és hogy meglássuk, merre érdemes továbbhaladnunk életünk építésében.

Egy szinten ez a lezárás időszaka is. Ha úgy tetszik, összekapcsolhatjuk a tél elmúlásával és a tavasz érkezésével is ezt a dinamikát. Így létrejön egy olyan időszak, amely lehetőséget ad nekünk arra, hogy az új, kristálytiszta nézőpontjainkkal elengedjük azokat a múltbeli kapcsolatokat, érzelmeket, eseményeket és élményeket, amelyek már nem segítik fejlődésünket. Most újra elérkezik az idő, hogy számot vessünk önmagunkkal. Akár készíthetünk erről egy montázst is, melyen megjelenítjük azokat a tulajdonságokat, szerepeket, kapcsolatokat, amelyeket el szeretnénk engedni, le szeretnénk zárni, valamint azokat az új minőségeket, élményeket és lehetőségeket, amelyeket szeretnénk megtapasztalni. Egy kicsit olyan ez, mintha a szilveszteri fogadalmainkat felélesztenénk, és mindazokat a terveket, amelyeket erre az évre kitűztünk magunknak, most erővel, energiával és lelkesedéssel töltenénk fel.

Éljünk az energiák adta lehetőséggel, és ébresszük fel természetes kíváncsiságunkat. Ahhoz, hogy új tapasztalatokat élhessünk át, el kell engednünk régieket, és el kell indulnunk a felfedezés, kutatás útján. Adjunk teret most a bennünk lévő gyermeki kíváncsiságnak, és induljunk el azon dolgok irányába, amelyek felébresztik lelkesedésünket, örömünket, kalandvágyunkat. Engedjük be magunkba a természeti folyamatokat, adjunk új lendületet és erőt önmagunknak. Töltsünk időt a befelé fordulással, mélyedjünk el bensőnkben, hogy új meglátásokra és új kapukra találhassunk önmagunkban. Ha úgy érezzük, hogy valami már nem szolgál minket, akkor tudatosan zárjuk le, és engedjük el végleg ezeket.

Engedjük meg önmagunk számára a felfrissülést, a töltekezést. Csináljunk számunkra örömet okozó tevékenységeket, és az így szerzett erővel telítsük meg tudatosan életünket és terveinket. Törekedjünk arra, hogy mindazt, amit elterveztünk önmagunk számára ezzel az erővel valósítsuk meg. Cselekedjünk lelkesen, szenvedéllyel és sürgősen, mert a következő maja hónap már az év kicsúcsosodása lesz, amikor is manifesztálódik mindaz, amiért eddig dolgoztunk. Vegyük számba, mit szeretnék elérni és megtapasztalni, és az új erők, felismerések segítségével tegyünk meg mindent azért, hogy ezek megvalósuljanak a következő hónapban. Itt az idő a tudatos és aktív cselekvésre, melyben a természet csak támogat minket a hosszabbodó nappalaival, az egyre többet sütő nappal, a madarak csicsergésével és az élet minden szinten zajló ébredezésével.

imazaszloDomokos Erzsébet
2015. március 1.
Maja Asztrológus

***************************************

Maja Asztrológus képzés TÁVOKTATÁSban!

9 hónapos távoktatás képzés. Ismerd meg a Maja rendszert, és építsd be az életben.

A tanfolyam során kibontod saját minőséged, és közelebb kerülsz Lélek feladatodhoz is.

bővebben >>>