Halak mese

halakAzt mondta egy ember, hogy neki nehéz gyermekkora volt. Szerették a szülei, és nem volt nagy dráma az életében, csak keményen bánt vele az apja, hamar önállóságra nevelte, és ebben következetes volt vele az édesanyja is.
Ez a magáramaradottság határozott embert nevelt belőle, olyat, akinek mindig a talpára kellett állnia. Mindig tudta, hogy miben hogyan vesz részt, és mi az ő felelőssége. Amikor hibázott, se apja, se anyja nem mosta ki a hibáiból a tanárok, vagy mások előtt. Hamar megtanulta, hogy hol a helye a világban, mint ahogy azt is, hogy csak magára számíthat.

Aztán felnőtt lett. És kezdte úgy érezni, hogy nem találja célját az életének. Anyagilag, egészségügyileg rendben volt, és csodálatos feleség mellett nevelte három gyermekét. A munkáját is tisztességgel végezte, csak volt benne egy olyan bizarr üresség, melyet nem is mert, mert nem is tudott megfogalmazni még a szeretteinek sem.

Nem volt nagyképű, mégis úgy érezte, hogy többre hívatott, mint amit nap, mint nap csinál. Tökéletesen végezte a munkáját, de egyre inkább nem találta magát benne.
Ahogy teltek az évei, mindinkább arra vágyott, amire született – csak nem tudta, hogy mi az.

Talpraesett ember volt, így ezt sem adta fel. A fix alkalmazotti munkája mellett, a kapcsolatai, az ötletei által próbált mindenféle olyan vállalkozást, jövőképet megvalósítani magának, amiben igazán megtalálja életcélját, és boldogan dolgozhat benne.

Panasza az volt, hogy bármit is talált ki, akárhogy intézte az eddigi ismereteivel, alaposságával a jövő elképzeléseit, a nagy vállalkozást, a boldog munkát, minél több energiát fektetett bele, annál érthetetlenebb sikertelenségbe fulladt…

Ennek az embernek a születési horoszkópjában a Halak jegyében van a jövőtengelye, Halak felszálló Holdcsomóponttal a tízes házában.
Amelyik életterületét uralja egy embernek a Halak jegye, ott égi felügyelet alatt áll. Ez nem csak védelmet jelent, hanem azt is, hogy itt van lehetősége a szülöttnek találkoznia a transzcendenssel. Itt van az elengedem, és megtörténik ünnepe. Itt történnek csodák, ha megengedem, hogy megtörténjenek.  A Halak, a Legyen meg a Te akaratod égi imaüzenete. Ez egy olyan vidék, ahol akkor segít – mint az anya a gyermekének, – az Isten az embernek, ha az feladja a saját akaratát, görcsös elképzelését, és hagyatkozik a felügyelő szeretetre.
Ez nem a lusták örömünnepe. Ez a magára hagyott ember felismerése, hogy több a világ nála, és van Isten.

Halak területen meg kell engedni a csodát úgy, hogy mindent megteszünk a képességeink szerint az ügy érdekében, de azon túl nem aggódunk, és elhisszük, hogy megtörténik, mint ahogy elhisszük és belátjuk azt is, hogy úgy van jól, ha másként történik is, mint ahogy mi képzeltük.

Ez az ember a Kos jegyében született. Ha a Kos csillagkép uralta volna a jövőtengelyét, akkor minden elképzelése valóra vált volna a saját akarata által. De a Halak uralta jövőtengelynél nem kell mást tenni, mint kérni, megfogalmazni, mi az az életút, munka, hivatás, amiben boldog lenne, és hagyni kell, hogy megtörténjen a csoda.

Ő ezt megértette, és szabadjára engedte az addigi görcsös akarását. Összegezte, hogy mi az, amire képes, és milyen eszközei vannak rá, és beadta a Teremtőnek a „Pályázatát”.

Két hónap múlva hívott. Elmesélte, milyen hihetetlen kapcsolatra lelt egy külföldi céggel, akik olyasmivel foglalkoznak, amire ő nem is gondolt, de teljesen lelkes az ügytől, és hogy neki adják a magyarországi munkák irányítását olyan pozícióban, amire vágyott.

Csoda, boldogság, és hála. Ez az ajándéka a Halak uralta életterületeknek. Csak tudd, ki vagy, kérj, és engedd, hogy megtörténjen.

Kiss Zoltán

www.szabadakarat.hu

  ***************************************************************

 Négy napos asztrológiai tanfolyam az
Omniverzum Szabadegyetemen

Időpont:Szervezés alatt. Május..

A létszám korlátozott ezért időben add le jelentkezésedet, ne maradj le róla.miatyank-ima-a-zodiakusban

Ezen négy nap alatt megoldási kulcsokat kapsz saját képletedhez.

Nagyon sok szeretettel várunk ha szeretnéd megismerni önmagad és a csillagos égbolt üzenetét.

A tanfolyam ára: 30.000.- Ft/a négy nap.

Oktató:
Kiss Zoltán * asztrológus

bővebben >>>

imazaszloJelentkezni:
Steinmüller Csilla
06 20 397 39 30
infoomniverzum@gmail.com