Bak mese

bakSokan úgy tartják, hogy magának való a fiatalember, de ennyi „hibájával” együtt is kedves, és nagyon kompromisszum kész, segítő szándékú az életben. 
Mindig jó gyerek, jó munkatárs, jó barát volt. De mindig bántotta a lelkiismeret furdalás, hogy ő több ennél… Magának való volt a lelkiismeret furdalása is, mert nem kötötte mások orrára, hogy milyen gyáva, amikor megijed a saját elképzelésének nagyságától.

Tisztességben nőtt fel, látta, milyen sokat dolgoznak a szülei a megélhetésükért, és milyen sokat áldoznak az ő nevelésére, taníttatására. Felnőttként becsülettel végezte a munkáját, és szorgosan élte alkalmazotti hétköznapjait.
Mindeközben állandóan piszkálta valami. Úgy érezte, hogy sokkal többre lenne képes. Fokozta a problémáját, hogy nem tudta, miben és hogyan. Ezért munkája mellett kipróbálta magát olyan ügyekben, melyek mások koncepciói voltak, mások üzleti ötleteinek a megvalósítása, vagy szellemi „termékeiknek” megismertetése a világgal.
Mindezekben a próbálkozásokban lelkesen vett részt, de folyton csalódott. Ezt a keserűséget csak fokozta, hogy a szülei ezeket soha nem nézték jó szemmel, folyton csak óva intették, és a végén mindig nekik lett igazuk. Ami furcsa vitákat szült közöttük, mert szerette a szüleit, de képtelen volt megfogalmazni nekik, hogy bár igazuk van, ő mégis érzi, hogy többre képes. A szülők nem értették a fiúkat, hogy ilyen remek állás mellet még mit akar, a fiú meg nem értette saját magát, hogy mi baja van az életével.
Sikertelennek érezte magát, és egyre több nagy lépésre készült, melyek még az előtt meghiúsultak, hogy megtette volna az első lépést…

A fiatalember horoszkópjában a lehetőség fényszögében van a jövőkép ura, a szülőket is jelentő négyes Házban lévő Bak Marsával. Ez a csillagállás érthetően hozta a problémáját, és tisztán mutatta azokat a megoldásokat, melyekkel eddig teljesen szembement.
Nem voltak saját céljai, csak sikervágya, melyet ráültetett mások elképzeléseire, amikor meg önmaga talált ki valamit, az olyan elérhetetlenül nagynak tűnt, hogy az első lépés előtt feladta. És a kudarcélményeinek javát a szülőktől kapta, mert az égen itt van neki a Bak jegye…

A Bak életterület, és a Bak jegyében álló bolygók sikerre vannak ítélve, ha az ember tudja, hogy mit akar, és ezt meg is tudja határozottan fogalmazni, miután felismerte.
Ez a saját életút minősége, a jövőtengely mintája, amely megmutatja, hogyan valósítsa meg az ember azt, amiért itt van a Földön.
A Bak jegyében lehet nagyot álmodni. Olyan nagyot, ami lehetetlen mások szemében, de még az egyén szemében is. Mert a Bak ura a Szaturnusz, az Isteni igazság bolygója.
Itt az idő méltósága, az emberben lévő alázat, és a félelem vizsgázik.

A Bak jegyében álmodj nagyot, és tedd meg azt, amit aznap megtehetsz az álmodért, és ezt tedd meg minden nap… A Többivel ne törődj. S ha így áll megfogalmazott céljához az ember, akkor az Isten olyan kapukat nyit ki számára a Szaturnusz által, melyeket el sem tudott addig képzelni.
A Szaturnusznak nem véletlenül a titkok Házában van az öröme. A Szaturnusz nem árt, hanem nagyobb segítséget ad, mint a Jupiter, ha tudja az ember, hogy halandó, felismeri életcélját, és nem fél lépni annyit, amennyit megtehet, bízva a Teremtő segítségében.
Amikor a Szaturnusz kinyitja a kapuit, olyan ajándékot ad, amit soha nem vesz el.

A fiatalember megértette születésének csillagüzenetét.
Már nem foglalkozott mások sikert ígérő lelkesedésével, hanem rátalált a saját útjára.
Már nem rombolta a kedvét, hogy amit kitalált, azt a szülei sem értették, csak legyintettek, hogy „jól van fiam, csináld csak, amíg kedved van hozzá, vagy amíg megint nem csalódsz”.
Számára is nagy feladat volt a terve, de a „lehetetlennek” nekiállt, és minden nap megtette azt, amit céljáért meg tudott tenni. Információkat gyűjtött, pályázatokat keresett, weblapot készített, és szakmai előadásokra járt…

Velem akkor beszélt újra, amikor megvalósította az álmát. Elmondta, hogy tényleg kilátástalan helyzetben kezdte az „építkezést”, de rendíthetetlenségében végtelen csodák történtek vele.
Olyan emberekkel találkozott, és olyan lehetőségek járultak elé, amelyeket el sem mert hinni.
Fogadta életének ezen ajándékait, és egyre biztosabban haladt az elképzelése felé.
Most boldog, mert úgy érzi, hogy születése értelmet nyert. Mert olyasmit végez, ami által szeretni tudja az embereket, a munkájára szüksége van másoknak, és sikeres, mert olyat talált ki, amiért méltán elismerik.

A saját sikere nagy öröm lett a szülei számára is. Akik féltették őt, és inkább tartották volna burokban fiukat – hát ilyen egy négyes Ház-as Bak élete a gyermeknek -, de határtalan csodálattal nézik gyermekük sikereit, eredményeit, boldogságát. Büszkék fiúkban arra, amit maguk sem hittek el róla.

Kiss Zoltán

www.szabadakarat.hu

Mindenkinek van Bak életterülete. Mindenkinek megjelenik a Bak minősége az életébe csak az a kérdés hol,
melyik házban?
Ha szeretnél rálátni arra, hogy neked mely házadban, melyik életterületed uralja a Bak minősége, hol kell önmagadra hallgatnod és nem mások sikert ígérő lelkesedésére, akkor várunk szeretettel tanfolyamunkon.

  ***************************************************************

 Négy napos asztrológiai tanfolyam az
Omniverzum Szabadegyetemen

Időpont: Szervezés alatt. Május..

A létszám korlátozott ezért időben add le jelentkezésedet, ne maradj le róla.miatyank-ima-a-zodiakusban

Ezen négy nap alatt megoldási kulcsokat kapsz saját képletedhez.

Nagyon sok szeretettel várunk ha szeretnéd megismerni önmagad és a csillagos égbolt üzenetét.

A tanfolyam ára: 30.000.- Ft/a négy nap.

Oktató:
Kiss Zoltán * asztrológus

bővebben >>>

imazaszloJelentkezni:
Steinmüller Csilla
06 20 397 39 30
infoomniverzum@gmail.com