Nyilas mese

nyilas3Határozott megjelenésű, tiszta tekintetű, harmincas éveinek közepén járó volt a hölgy.
Úgy érezte, hogy későn lett ideje a gyermekvállalásra, és ezzel magyarázta életének egyetlen problémáját. A gyermekek három, és négy és fél évesek, egészségesek… nem ez a baj.
Valahogy kezdi elveszíteni a kontrollt gyermekei felett, minden szeretetével, és figyelmével szemben kezelhetetlenek, és pimaszok vele szemben.
Pedig ő jó anya. Az élet minden területén átlagon felüli, és sikeres, de bármennyit áldoz az anyai „szerepére”, úgy érzi, kudarcot vall a gyermekeinek nevelésében.

Nem tudja mi a baj vele. Minden gyermekpszichológus előadását végig ülte, minden szakirodalmat elolvasott, ami a gyermeknevelésről szólt, megfogadta ezek tanácsait, gyakorolta ezek módszereit a gyermekein…, de a kicsik nevelhetetlenek.
Nem volt könnyű gyermekkora, de végtelen tisztelettel beszélt a szüleiről. Ezért is fordult tanácsért hozzájuk, de ezeket a tanácsokat sem tudta foganatosítani gyermekeinek nevelése közben.
Alapvetően nem volt baj a kicsikkel, „csak” nem fogadták el anyjuk szavait, jó szándékú utasításait, és úgy érezte, mint anya, hogy nem tisztelik őt gyermekei.

Számára felfoghatatlan szellemi blokkba került. Látta, hogy a szüleinek intelmei működtek az ő, és a testvéreinek nevelésében, mint ahogy látta azt is, hogy a gyermekpszichológusok példái is sok szülő problémáját megoldották, az övét miért nem?

Azért, mert neki Nyilas jegyében van a születésének 5-ös Háza, a nevelés és gyermekek égi területe.

A Nyilasban, mint az égi akarat szellemi életterületén jelentkező problémákat senki nem fogja helyettünk megoldani.
Ha a mások hitével, világnézetével állunk a Nyilas jegy uralta életterületünkhöz, akkor a tiszteletlenség, a mellőzés „élményét” kapjuk a világtól.
Itt a saját hitét, és abból fakadó önbizalmát, világnézetét kell megélnie az embernek, bármilyen jegyben is született.
Minél inkább követjük recept szerint a bölcsek, vagy tekintélyek útmutatásait, annál keserűbb csalósások érnek a Nyilas területen. (Ez ugyanúgy igaz a születések Jupiteri állásaira is.)

Minden filozófia, minden világkép, minden hit és bizonyosság, mint ahogy minden emberi igazság is csak információ lehet a Nyilasban. De az egyénnek kell saját hittel, filozófiával, és önbizalommal cselekednie ott, ahol a Nyilas jegye uralja az életét.
Mert rögtön ítélő bíróság ez! Azonnal érzi a körülöttünk lévő világ, hogy ha nincs méltóságunk a saját létezésünkhöz. A Nyilas területén, ha nem vállaljuk a saját tehetségünkből fakadó szellemi cselekedeteinket, ha mások „kölcsön” bölcsességével élünk, akkor megszégyenülünk.

A hölgy megértette születésének csillagüzenetét. A saját hitével, világképével vette kezébe gyermekeinek nevelését.
Hitt, és bízott benne, hogy az összes, másoktól tanult ismeretét a saját tanult, és tapasztalt igazságaival közvetítse gyermekei felé.
Félre tette megfelelési görcseit, és már olyan meséket mondott gyermekeinek, melyben benne volt ő maga is, minden saját bölcsességével, szeretetével. Úgy beszélt a kicsikkel, mint egy jóságos tanító, aki vállalta, és példaként adta saját világképét, tanításait.
A gyermekei már ámulva hallgatták őt, és úgy játszottak együtt, hogy a kicsik már nem hogy elutasították volna, hanem egyenesen várták anyjuk elismerő, és dicsérő szavait. Mert meglátták benne a mesterüket, aki végre a saját bölcsességét adja nekik, nem pedig másokét.

Az anyuka pedig gyermekeitől megtudta, hogy az élet mely területén bölcs, és igazi tanító…

Kiss Zoltán
www.szabadakarat.hu

Mindenkinek van Nyilas életterülete. Mindenkinek megjelenik a Nyilas minősége az életében csak az a kérdés hol,
melyik házban?
Ha szeretnéd megismeri horoszkópod fényüzenetét, meglátni hogy neked az élet mely területén kell bölcs tanárrá válnod, akkor várunk szeretettel tanfolyamunkon.

    ***************************************************************

 Négy napos asztrológiai tanfolyam az
Omniverzum Szabadegyetemen

Időpont:Szervezés alatt. Május..

A létszám korlátozott ezért időben add le jelentkezésedet, ne maradj le róla.miatyank-ima-a-zodiakusban

Ezen négy nap alatt megoldási kulcsokat kapsz saját képletedhez.

Nagyon sok szeretettel várunk ha szeretnéd megismerni önmagad és a csillagos égbolt üzenetét.

A tanfolyam ára: 30.000.- Ft/a négy nap.

Oktató:
Kiss Zoltán * asztrológus

bővebben >>>

imazaszloJelentkezni:
Steinmüller Csilla
06 20 397 39 30
infoomniverzum@gmail.com