Skopió mese

skorpióÖtletgazdag, kreatív volt az úr, akinek életéből nem hiányzott az elismerés.

Tehetségébe vetett hite sugárzott az elbeszéléseiből. Nagyon kellemes jelenség volt, akinek társaságában oldott és vidám tudott lenni az, aki részese lehetett jelenlétének.

Egészséges, toleráns, és végtelenül empatikus volt életének minden területén…, ilyen személyiségképpel született.

De a pénzével, a tulajdonával, az örökségével, a részesedéseivel mindig problémái akadtak, s maga sem értette, hogy miért. Úgy érezte, hogy jó szándékkal, bizalommal, és ésszerűen állt az anyagi helyzetéhez, mégis megmagyarázhatatlan veszteségek, csalódások érték ezen a téren.

Gondoskodó szívével felelősséget vállalt a családjáért, a beosztottjaiért, és folyamatos aggodalomban volt az iránt, hogy jól csinálja életének anyagi feladatait, mert ha hibázik, s így veszít, akkor mindennek vége.

Bizonytalanságban volt a vagyona, pénze, ez által a maga és másoknak nyújtott biztonságának ügyében.

Mert még nem tudta, hogy születésében a Skorpió jegyének fényében áll az életét támogató anyagi javak területe.

Élettörténetében minden hibát elkövetett, amit a Skorpió fényüzenetének ellenében lehet, ott, ahol az ő életében a létezésének földi, anyagi támogatottságának a területe van.

A Skorpió, az örökléttudat vidéke. Halandóságtudattal folyton veszít az ember.

Ha a Skorpió életterületen az az aggodalmunk, hogy „ha még ez is megtörténik, akkor mindennek vége”, akkor valóban megtörténik, csak hogy a szülött lássa, hogy még mindig nincs vége… A Skorpió addig, és úgy „gyötri” az embert, amíg az a halandóságtudatának korlátait át nem lépi. Addig gyötri, amíg az ember a birtoklás fizikai felfogását át nem viszi a „volt, van, és lesz is” érzelmi stabilitásába.

A Skorpió a halál mezsgyéje, a halandóság és az öröklét mágikus területe.

Nem tűri a kompromisszumokat, nem tűri a félmegoldásokat, nem tűri a bizonytalan elfogadásokat, és a meggyőződések nélküli lelkesedéseket. Itt vagy meghalsz, és félelmeid, aggodalmaid miatt elveszted mindazt, amit a magadénak vallottál egy mulandó világban, vagy mindent megkapsz, ha tudod, ami itt van, az nem a tiéd, de igaz céllal kedvedre használhatod, amíg itt vagy, és van teremtő akaratod.

A Skorpió az örökléttudatú mágus területe, mely test, lélek, szellem szintjén tudja, hogy nincs mit elveszítenie abban a halandó világban, melyben csak feladatát, küldetését végzi a lélek.

Kemény tudatszint-emelkedés ez mindenkinek ott, ahol a Skorpió jegye áll az égen.

Itt meg kell halni. Itt gyökeresen át kell értékelni az életfelfogást. Itt nem kell félni, itt dimenziót kell váltani, itt a született entitás örökléttudatával kell cselekedni. Itt a halandóság tudattal fogott dolgokat el kell engedni. Mert semmi sem végletes, mert minden a jelenben örök.

A Skorpió addig okoz vesztést, amíg a lélekjelenlét tudata fel nem fogja, hogy halhatatlan.

Az úr megértette születésének az anyagi javakra vonatkozó üzenetét.

Elengedte görcsös aggódását az anyagiak miatt, nem arra gondolt, hogy mennyi az elég a céljaihoz, és az vajon meg lesz-e, hanem csak arra gondolt, hogy amíg itt van, mit tehet pénzével az elképzeléseiért, a szeretteiért, a jövőképéért.

Ezen szellemi átalakulás után mindig elég pénze volt, melyet nem vesztett el, sőt olyan pályázati pénzeket kapott, melyek által megvalósíthatta elképzeléseit, gazdagíthatta az ebben résztvevők életét.

Olyan anyagi javakat kapott, melyeket nem ő birtokolt, de használhatta a munkájában, az életfeladatának megvalósításában.

Elhagyta az „enyém-tiéd, mennyi az annyi” görcseit, és élvezte a „semmi nem az enyém, de használom” magam és a világ boldogulására azt, amit megkapok az ittlétemért.

Az örökléttudatával élte az anyagi birtoklás területét, és nem veszített el semmit, mert megkapta mindazt, amivel az életfeladatát betölthette. És ha ezt megtalálja a Skorpióban az ember, akkor úgy éli ezen életterületét, hogy beavatást nyer az öröklétbe.

Angyali mosollyal az arcán mondta, hogy már nyugalom van a szívében, mert már csak azt tudja, hogy mit tesz vagyonával e világban. Már nem aggódott azon, hogy mennyi pénze van, csak tudta, hogy mindig elég ahhoz, amit tennie kell, és azt meg is teszi.

Mert a számára pénzt és birtoklást jelentő életterületével engedte felnőni földi jelenléttudatát, a vesztés nélküli örökléttudatba.

Kiss Zoltán

www.szabadakarat.hu

Mindenkinek van Skorpió életterülete. Mindenkinek megjelenik a Skorpió minősége az életében csak kérdés hol,
melyik házban?
Ha szeretnéd látni hogy neked melyik életterületedet uralja ez a minőség,mit kell megfejlődnöd általa, akkor várunk szertettel tanfolyamunkon.

        ***************************************************************

 Négy napos asztrológiai tanfolyam az
Omniverzum Szabadegyetemen

Időpont:Szervezés alatt. Május..

A létszám korlátozott ezért időben add le jelentkezésedet, ne maradj le róla.miatyank-ima-a-zodiakusban

Ezen négy nap alatt megoldási kulcsokat kapsz saját képletedhez.

Nagyon sok szeretettel várunk ha szeretnéd megismerni önmagad és a csillagos égbolt üzenetét.

A tanfolyam ára: 30.000.- Ft/a négy nap.

Oktató:
Kiss Zoltán * asztrológus

bővebben >>>

imazaszloJelentkezni:
Steinmüller Csilla
06 20 397 39 30
infoomniverzum@gmail.com