Oroszlán mese

oroszlán2A tiszta tekintetű, vidám természetű, a harmincas éveiben járó hölgy életét nem kísérték drámák. Nagyon alkalmazkodó, és békére törekvő természetével kerülte a konfliktusokat, és a harmóniáért véghezvitt áldozatainak fájdalmát soha nem tette ki a placcra. Minden nap elé vidám lendülettel állt, így nagyon kellemes társaság volt a családján belül ugyanúgy, mint a munkahelyén, vagy a barátai között.

Ma már nevet rajta, de fiatal lány korából van egy botrányos története. Levelezett egy fiúval, aki neki nagyon tetszett. A két legjobb barátnője segített megfogalmazni a leveleit, s már-már azt írta, amit a barátnői kitaláltak. A fiú – szerinte – kezdte félreérteni a sorait, aztán kiderült, hogy mégiscsak az van odaírva… magyarázkodások, csűrés-csavarások sokasága után végül nem lett a nagy szerelemből semmi.
Ha van panasza, az is mind hasonló, bár ő ezt nem vette eddig észre.
Ha vidéki településen jár, vagy külföldön, akkor minél inkább hagyatkozik a helybeliek útmutatására, annál inkább eltéved. Aztán, amikor utólag megnézi a térképet, akkor látja, hogy tök egyszerű lett volna eljutnia a céljához, és már inkább csak nevet rajta, hogy miről beszéltek neki az emberek.

Sokszor adott át jó szándékkal információt (pletykát) másoknak, amiről később kiderült, hogy nem igaz, és mások helyett, vagy mellett ő szégyenült meg. Ezen esetek után mindig belátta, hogy valójában az adott ügyhöz semmi köze nem volt, minek buzgólkodott ő benne.

oroszlán3Ami még nehezére esik, az a munkahelyén lévő adminisztrációs feladatok. Nagyon szereti a munkáját, de lezsibbad a hierarchikus vállalati struktúra miatt szerinte feleslegesen bonyolult adminisztráció miatt.

Amire nagyon büszke, az pedig nem más, mint a helyi lapban havonta megjelenő írásai. Akkor írja ezeket, amikor már a férje, és a gyermekei alszanak. Ezek kicsit meseszerű történetek, melyek sok boldog percet okoznak a lap olvasóinak.

És mindez, nehézségeivel és örömeivel együtt a születési csillagképében egyértelmű:
az Oroszlán jegye uralja életének kommunikációs területét.

Az Oroszlán fényének uralma alatt lévő életterületen, vagy bolygóüzenetben ne várjunk senkitől, semmilyen segítséget, mert akkor megbukunk. Itt „Tiéd az ország”! Itt kreatív, ország építő király vagy! Itt csak az működik, ami a saját tehetségedből fakad, és azt más nem is tudja megcsinálni helyettünk. Itt addig szerencsétlen az ember, amíg nem vállalja a saját tehetségét. És bármilyen jegyben született az ember, és akármennyire nincs önbizalma, higgye el, hogy az Oroszlán területén képes a saját tehetségével élni, a nélkül pedig nem!
Akinek a társkapcsolatát őrzi az Oroszlán fénye, annak ne mutasson be senki senkit, válassza ki ő a párját. Akinek a munka területét jelzi, az ne várjon arra, hogy adjon valaki, valamilyen állást, hanem találja ki, hogy mit akar csinálni, és induljon el ő megkeresni a munkáját. Akinek, mint ennek a hölgynek is a kommunikációs területét őrzi az Oroszlán, a helyett senki se fogalmazza meg azt, amit ő akar mondani. Mielőtt kérdez, és hagyatkozik mások információjára, előtte nézze már meg, mit tehet ő saját magáért. És legyen meg a büszkesége abban, hogy amihez nincs köze, azzal nem hozza méltatlan helyzetbe magát, amit meg jobban lát, annak meg adjon hangot, és vállalja a saját tehetségét.

A hölgy megértette születésének csillagüzenetét. És már látta, hogy miért volt felhőtlenül boldog az újságban írt publikációival. Mert ebbe nem szólt bele senki, nem segített senki, és azt írta, és úgy, amit csak igazán ő tudott.

Nyaralásukkor nagyot mosolygott magában, amikor megint segítséget akart kérni. Elővette a térképet, és többé nem tévedt el. Az igazán vicces az volt, amikor egy, a szomszéd városban élt helybelinek ő segített a tájékozódásban.

Elmondta a főnökének, hogy szerinte milyen ésszerű változtatásokkal lehetne megbízhatóbbá, és egyszerűbbé tenni a vállalati kommunikációt és az ehhez szükséges adminisztrációt. Minden osztály vezetőjével egyeztették ezeket az elképzeléseit, és az ő kitüntető elismerésével rendszerbe állították az ötleteit.

Saját tehetségének boldogságát tudja megélni születésének kommunikációs területén.
Ő itt igazi Királynő!

Kiss Zoltán

www.szabadakarat.hu

Egypár sor kiegészítés…..

Mindenkinek van Oroszlán életterülete. Mindenkinek megjelenik az Oroszlán minősége az életében, csak az a kérdés
hol,melyik házban?
Ha szeretnéd tudni hogy neked melyik életterületedet uralja az Oroszlán minősége, hol kell királyként viselkedned, nem másra hallgatni,bátornak lenni.. akkor várunk szeretettel tanfolyamunkon!

***************************************************************

 Négy napos asztrológiai tanfolyam az
Omniverzum Szabadegyetemen

Időpont: Szervezés alatt. Május..

A létszám korlátozott ezért időben add le jelentkezésedet, ne maradj le róla.miatyank-ima-a-zodiakusban

Ezen négy nap alatt megoldási kulcsokat kapsz saját képletedhez.

Nagyon sok szeretettel várunk ha szeretnéd megismerni önmagad és a csillagos égbolt üzenetét.

A tanfolyam ára: 30.000.- Ft/a négy nap.

Oktató:
Kiss Zoltán * asztrológus

bővebben >>>

imazaszloJelentkezni:
Steinmüller Csilla
06 20 397 39 30
infoomniverzum@gmail.com