Rák mese

RákHatározott, egyenes tekintetű a férfi. Kiegyensúlyozott, és sikeres az élete, melyet végtelen jó humorával fűszerez a maga és mások számára. A racionális, és eredményekben bővelkedő életfelfogása sokáig nem engedte meg neki, hogy higgyen az Istenben. De valami mindig késztette rá, hogy foglalkozzon a kérdéssel, vagy akarva, akaratlanul szembe jött vele ez a dolog.
És ilyenkor folyton csak kiakadt, bosszankodott. Már-már lelkiismeret furdalása volt, mert érezte, hogy azért kell lennie itt valami többnek, mint ami látszik a világból, de egyetlen könyv, egyetlen pap sem tudta elfogadtatni vele az Istent. Kipróbált ő mindent. Tűzön is járt, meditációkon vett részt, ezoterikus előadásokat hallgatott, de ezek többsége is csak bosszantotta.

Mígnem egyszer egy kiránduláson egyedül maradt egy szent helyen.
A többiek már visszafordultak, s ő nem tudott, de nem is akart felállni arról a kőről. Egyszer csak olyat dobbant a szíve, hogy végtelen szeretet árasztotta el, és meglátta az Istent.
Amikor visszatért az elméje, azon kapta magát, hogy záporoznak a könnyei, nagyon sírt.

Követte a többieket, de nem tudott, és nem is akart szólni aznap az élményéről, és még másnap sem.
De annyira szeretett volna segíteni az embereknek, hogy éljék meg ők is a Teremtővel való kapcsolat élményét, hogy ezoterikus közösségekben beszélt már a sajátjáról. Majd túrákat és meditációkat szervezett arra a helyre, ahol vele megtörtént a csoda.

Ekkor kezdődtek a megpróbáltatásai. Sok ember, aki ott nem érzett semmit, megkérdőjelezte az élményét, ő meg sértődöttem magyarázkodott, mert hát bizonyos volt az igazában.
Sokszor olyan helyen, és kéretlenül beszélt az élményéről, ahol kinevették, vagy kigúnyolták, mert a társaság egyáltalán nem azért volt jelen, hogy az ő Isten-élményét hallgassa. Ugyanúgy kikeltek ellene, mint ahogy őt is bosszantotta annak idején mások prédikációja, vagy előadása a transzcendensről, az Istenről.

De megkapta azt is, hogy az ő szent helyén olyan élményeket szereztek egyes emberek, amelyek mások voltak, mint az övé. Mert nem az Istennel, hanem a nagyapjukkal találkoztak, aki elmondta nekik, hol van a családi kincs, és történt az is, hogy gyógyító energiákat fedezett fel ott valaki, aki jó pénzért odahurcibálta mindazokat, akiket ő betegnek nyilvánított…

Nem értette, mi történik vele, amíg meg nem tudta, hogy a Rák csillagfénye uralja a születésének transzcendens területét, a Teremtővel való személyes kapcsolat vidékét.

Bármilyen jegyben születtünk, a Rák csillagfény által uralt életterületen, és bolygóminőségekben a kísértés, a hozott lelkiismeret furdalás, és az érzelmi egó keservét éljük meg, amíg nem tudunk feltétel nélkül szeretni. Ez a tápláló szeretet fénye az égen, amely nem tud mást, csak adni.
És ebben okozza a legtöbb érzelmi sérülést magának az ember, amikor gyöngyöt dob a disznók közé. Mert „hálátlanok” a disznók, nem fogadják a gyöngyöket, még képesek rá is lépni, és úgy zabálják a maguk által megtalált „értéktelen” makkokat.
A Rák uralma alatt kapja az ember a legnagyobb tápláló szeretetet az Istentől. Ennek fényét érzi az ember a születésében, ezért nagyon szeretne adni, de sokszor úgy, ahogy ő érzi, és nem pedig úgy, ahogy a másiknak szüksége volna rá.
A Rák területén minden ember a szeretettel tápláló anya kell, hogy legyen. Akihez mindig fordulhat a világ megnyugvásért, testi, lelki, szellemi táplálékért. De, ha itt saját érzelmi felfogásunkkal, élményeink igazával akarjuk táplálni a másikat, akkor csalódni fogunk. Mert a lelkünk ismeretének élményei, és az ebből fakadó kedvünk teljesen személyes.

A Rák területén az ember akkor boldog, ha megteríti asztalát, de nem nyomja le a mások torkán a szerinte „ez a legjobb neki” táplálékát, hanem boldogan szemléli mindazokat, akik asztalához járulnak, és hálás örömmel fogyasztják mindazt, ami kedvükre van, és jól esik nekik.

Ez a férfi megértette születésének csillagüzenetét. Megértette, hogy milyen személyes, érzelmi kapcsolata van a Teremtővel, és hogy ez az élmény, csak az övé.
Megértette, hogy miért nem kaphatta ezt meg másoktól, mint ahogy azt is, hogy ezzel bár táplálhat másokat, azt miként tegye.

Nem szervezett már előadásokat, nem hozta szóba élményét vendégségben, bográcsozás közben.
Már nem „sajátította” ki szent helyét, és nem érdekelte, hogy ott ki mit érez, vagy mire használja.
Közzétette élményét egy weblapon, felajánlva azt, hogy elmegy, és beszámol élményéről olyan közösségekben,ahova meghívják.
Sokan hívták, sok ember általa nyitotta ki a szívét. És már sehol sem kellett csalódnia, vagy küzdenie.

Saját élményével a Rák fényében táplálta azokat, akiknek szükségük volt rá.

Kiss Zoltán

www.szabadakarat.hu

Egy pár sor kiegészítés…

Mindenkinek van Rák életterülete. Mindenkinek megjelenik a Rák minőség az életében, csak az a kérdés hol,
melyik házban?
Igaz ha Rák napunk van (vagyis ha Rák jegyben születtünk) akkor ez a minőség még hangsúlyosabbá válik.
Azonban neked is van Rák területed.
És amelyik életterületedet ez a minőség uralja, ott érzelmileg nyitottnak kell lenned,nem átadni magad a lelkiismeret furdalásnak,
élményeket szerezni, és tudni hogy szükség van rád!

********************************************************************

            Négy napos asztrológiai tanfolyam az
Omniverzum Szabadegyetemen

Időpont: Szervezés alatt. Május..

A létszám korlátozott ezért időben add le jelentkezésedet, ne maradj le róla.miatyank-ima-a-zodiakusban

Ezen négy nap alatt megoldási kulcsokat kapsz saját képletedhez.

Nagyon sok szeretettel várunk ha szeretnéd megismerni önmagad és a csillagos égbolt üzenetét.

A tanfolyam ára: 30.000.- Ft/a négy nap.

Oktató:
Kiss Zoltán * asztrológus

bővebben >>>

imazaszloJelentkezni:
Steinmüller Csilla
06 20 397 39 30
infoomniverzum@gmail.com