Ikrek mese

IkrekTöbb diplomás, magas egzisztenciájú a hölgy, aki maga vezeti vállalkozását.
Amikor alvállalkozóként vesz részt egy nagyobb megbízásban, sokszor az őt megbízó partner tisztelete, és nagysága miatt, feltétlen bizalommal áll neki a vállalt feladatához.

Már kétszer történt vele olyan, hogy a megbízók jelezték felé az elégedetlenségüket. Ezektől a szituációktól ő kiborult, mert megalázó számára, hogy kétségbe vonják ismereteit, hozzáállását, és ilyenkor inkább megszakította az együttműködést, és nem volt hajlandó „magyarázkodásokba” bocsátkozni, mert az sérti a személyét, méltóságát.

Az egyik ügy miatt ki is rúgta, a már régóta neki dolgozó alkalmazottját, mert úgy látta, hogy az ő hibája miatt volt a megbízó elégedetlensége. Ez a fiú szerette volna megbeszélni az ügyet vele, de ő annyira igazát látta, hogy nem ereszkedett le vele a vitába, kijelentette, hogy ezért és ennyi volt, nem akarja többé látni.

Ezek az esetek óhatatlanul hozták azt is, hogy nem tudott megbocsátani ennek a két megbízónak, és dacból nem vállalt már munkát náluk. Pedig évekig jöttek még megkeresések, ajánlatok tőlük, de ezekre nem is válaszolt.
Az alkalmazottja, az a fiú is sokszor eszébe jutott, de csak bosszankodott azon, hogy milyen kárt okozott neki.

Életének másik (számára teljesen különálló) problémája az volt, hogy betegségeiből nem tud úgy felgyógyulni, mint ahogy mások. Csak a legdrágább, és legmenőbb gyógyszereket veszi, melyeket a világ legkiválóbb orvosai teszteltek, és legtudományosabb orvosi szaklapokban hirdetnek, amelyek már bizonyítottan meggyógyítottak nagyon sokakat, de az ő baját nem orvosolják, talán még rosszabbul is van tőlük.
Pedig ő nagy gondossággal válogatja ki a gyógyszereit, kókler, hülyeségekkel nem foglalkozik.

Problémáinak megoldása egy felé mutat az égen.
Az Ikrek csillagfénye uralja születésének hatos Házát, a szolgálat és a betegségek megoldásának területét. Mert ez ugyanaz.

Az Ikrek uralta életterület, és a benne lévő bolygók jelentésének üzenete a nyitottság, és a megbocsátás. Itt nem lehet sznob az ember.
Itt minden rang, vagy cím, vagy méltóságájulat nélkül kell fogadni a világot. Ez a gondolat szabadságának területe, ami akkor adja az ajándékait, ha nincs bennünk előítélet.
A nyitottság nem azt jelenti, hogy minden idiótát meg kell hallgatni, hanem azt jelenti, hogy gőgösségünk miatt nem zárkózunk el mások szavaitól, a velük való kapcsolattól.
Az Ikrekben nincs semmilyen gondolati elkötelezettség. Ezért lehetünk nyitottak másokra, mert nem is kell beájulni (előre) másoktól.
Az Ikrek szellemileg szabad, amit az előítélet és a „megbocsáthatatlan”-ság súlyos problémákba taszít.

A megbocsátás az egyik legtévesebben értelmezett fogalom az emberek többségénél.
Mert „de hát ellopta az uzsonnámat, a pénzemet, a feleségemet…”, vagy „kárt okozott a családomban, a munkámban, a becsületemben… hát ezt hogyan bocsássam meg neki?”.

Sehogy. Mert nem is tudod megbocsátani, de leginkább azért, mert nem is kell.

Bűnt az ember nem bocsáthat meg. Ez a Teremtő dolga.
Az Ima Ikrek mondata így hangzik: „Bocsásd meg a mi vétkeinket” – szól az ember a Teremtőhöz, mert a vétkezés által elkövetett bűn a kettőjük dolga.
Majd úgy folytatódik, hogy „miképpen mi is megbocsátunk az ellenünk vétkezőnek”.  Tehát nem a vétkező tettének (meglopott, hazudott, becsapott..), hanem a vétkezőnek, az öröklétű, és ha még most szarul is, de boldogságra törekvő embernek tudunk, és lehet megbocsátani. A tetthez, ha tetszik, ha nem, semmi közünk. (Ehhez elég csak annyit tudni, hogy a bolygók Nap sorrendjében hol helyezkedik el a Föld, és a Mars.)

Az Ikrek uralta életterület – bármilyen jegyben is születtünk – olyan csodákat ad az embernek, amilyen a nyitottsága, és a gondolati szabadsága, vagy olyan gondokat okoz, amilyen az előítélete, és a kivagyisága. Aki itt nem sznob, az olyan információkat kaphat, melyet a közlő lehet, hogy nem is ért, de neki kincset ér.

A hölgy megértette csillagüzenetét.

Olyat tett, ami sokunk számára nem nagy ügy, de ő ezzel átlépte kivagyiságának sértett falait, felhívta az elbocsátott fiút. Megkérte, hogy mondja el, mi történt akkor szerinte. Meghallgatta, világossá vált számára, hogy a fiú nem hibázott, elnézést kért, és munkát ajánlott neki.
Már három napja dolgoztak ismét együtt, amikor email-t kaptak az egyik olyan cégtől, amitől makacsul elzárkózott a hölgy. Válaszolt nekik. Levetette minden, főként a maga által emelt előítéleteit, informálódott, majd olyan együttműködési megállapodást kötött velük, melyben már nem volt szerepe a tekintélynek, csak az okos munkának, melyben mindenki tudta, hogy mit miért vállal. Gyümölcsöző kapcsolat van a mai napig is velük.

Péntek reggel elment a piacra, mint mindig. Sosem szeretett beszélgetni a kofákkal – mert nekik nincs három diplomájuk, mint neki. Most, valahogy megengedte magának a társalgást. Maga sem tudja, hogy miért, de elmondta egészségügyi problémáját. A zöldséges néni olyan szeretettel adta át a zellert, a fokhagymát és a céklát, és úgy mondta el, hogy miként tegyen velük, hogy „kénytelen” volt kipróbálni. És meggyógyult.
Ezen túl minden pénteken beszélgetett a nénivel, akiről kiderült, hogy tanári diplomája van, de a családi elkötelezettségek miatt maradt a földnél, a termelésnél, a piacnál. Nagyot nevettek azon, hogyha nem ez a „balsors” éri a nénit, akkor ő talán sohasem gyógyul meg, mert honnan tudta volna meg, hogy minden csodagyógyszer helyett, zellerrel, céklával és fokhagymával, az ő receptje szerint nyeri vissza az egészségét.
Nem hívta meg a házába, vagy közös nyaralásra a nénit. Nem kell elkötelezettnek lenni az Ikrek fényében. Csak feltétel nélkül fogadni a másik szavait, jelenlétének üzeneteit. Kapcsolatuk megmaradt a piacon, minden pénteken. Mindkettőjüknek elég volt ennyi a másikból, és mindkettőjük örömteljes volt a találkozásaik alkalmával.

A hölgy boldog volt, mert már nem volt sértettsége a megbízói felé. Nem bizalmi alapra helyezte a munkakapcsolatot, hanem informálódott, átlátta, és tudta, hogy mit vállal. Alkalmazottaival, így ezzel a visszatért fiúval is minden munkafolyamatot megbeszélt, így nem is hibázott senki, és végre bizalma lett a munkatársaiban.

Boldog, mert sznob előítéleteinek falait ledöntve, ő egészséges az „egyszerű” népi gyógyászat alkalmazásával, de üdvözli mindazokat is, akik a csúcsgyógyszerek alkalmazásával nyerik vissza egészségüket. Mert neki már mindegy. Mert a szabad gondolkodású nyitottság, a helyesen értelmezett bűnbocsánat, és ennek kistestvére, az előítélet nélkül éli a megismerésre és a kommunikációra kész életét.

Kiss Zoltán

www.szabadakarat.

Egy pár sor kiegészítés…

Mindenkinek van Ikrek életterülete. Mindenkinek megjelenik az Ikrek minőség az életében, csak az a kérdés hol,
melyik házban?
Igaz ha Ikrek napunk van, (vagyis ha Ikrek jegyben születtünk) akkor ez a minőség még hangsúlyosabbá válik.
Azonban neked is van Ikrek területed.
És amelyik életterületedet ez a minőség uralja ott meg kell tanulni megbocsájtani, és Kommunikálni!

********************************************************************

            Négy napos asztrológiai tanfolyam az
Omniverzum Szabadegyetemen

Időpont: Szervezés alatt. Május..

A létszám korlátozott ezért időben add le jelentkezésedet, ne maradj le róla.miatyank-ima-a-zodiakusban

Ezen négy nap alatt megoldási kulcsokat kapsz saját képletedhez.

Nagyon sok szeretettel várunk ha szeretnéd megismerni önmagad és a csillagos égbolt üzenetét.

A tanfolyam ára: 30.000.- Ft/a négy nap.

Oktató:
Kiss Zoltán * asztrológus

bővebben >>>

imazaszloJelentkezni:
Steinmüller Csilla
06 20 397 39 30
infoomniverzum@gmail.com