Új Év * Új Év?

válaszút-170x20011 nap telt el a “Boldog Új Évből”, s már felfordult a világunk. Akinek nyitott a szeme és a szíve, az mind érez valami furcsa belső feszülést és elégedetlenséget.
Mert az az Út, melyet az emberiség jár NEM visz sehova!
Vagy utat váltunk, vagy elpusztítjuk önmagunkat!

Mert VÁLASZÚThoz érkeztünk, és DÖNTENÜNK kell!

Választhatjuk, hogy a vízszintes úton megyünk tovább, melyre a rombolás, a pusztítás, a kizsákmányolás, az élvhajhászás és az önzés a jellemző. Vagy dönthetünk a függőleges ösvény mellett, mely belső küzdelmekkel és önmeghaladással teli, de a Szent Harcos Ösvénye. Ez sem könnyű ösvény, ez azonban elhozza számunkra a “Feltámadást”, egy új Emberiség Születését.
Bizony nagyon sokan jól érzik ott bent, önmagukban, hogy DÖNTENÜNK és CSELEKEDNÜNK kell!

Hiába az egyre több beszedett nyugtató, butító, kábító szer (alkohol, energiaital) a belső feszültség és                                         üresség NEM csökken és NEM is fog csökkenni!

zen046Évtizedek óta figyelmeztetnek és jelzik, hogy “Itt az Idő”, s mi nem akarjuk meghallani.
Pedig EMBEREK ITT AZ IDŐ!!!

Kilépünk komfort zónánkból, változunk, nyitunk, fejlődünk és belátjuk, hogy MINDANNYIAN SPIRITUÁLIS LÉNYEK VAGYUNK, vagy elpusztulunk!

Szabad akaratot kaptunk mellyel élhetünk és választhatunk a két Út között: vízszintes vagy függőleges. (Mert bizony csak ez a kettő van!) A DÖNTÉS és a CSELEKVÉS a mi kezünkben van.

Én DÖNTÖTTEM. A függőleges, Szent Harcos Ösvényét választottam. EMBER kívánok lenni, és ezért minden nap, minden pillanatban tudatosan teszek.

Ha Te is ezt választod segíthetek én is Neked.

Steinmüller Csilla
scsilla29@gmail.com