Természeti és Szellemi Törvények

spagetti hídEzek a fiatalok ismerik és alkalmazni tudják a természet törvényeit. Tudásukkal spagetti hidat építenek, mely több száz kilóval is terhelhető.
A természet törvényeivel való együttműködés által hatalmat nyernek. Nem legyőzni akarják a törvényt, hanem helyesen alkalmazni azt.

Azonban a természet törvényének mechanikai ismerete csak egy kis szelete az egésznek.

Oly sok hatalmat és jólétet hozna az emberiségnek, ha más birodalmakat – állatok, növények, ásványok, angyalok, természeti szellemek, stb… – is megismernének és elismernének.
Ha az emberek ezen birodalmakkal is rokonszenveznének, ha erdőket ültetnének és nemcsak kiirtanák, és ha általában jóindulattal lennének a természettel szemben, akkor egyenletesebb klímát és sikeresebb földművelést éleznénk.

S ha nemcsak a természet bizonyos törvényeit tanítanánk meg gyermekeinknek, hanem a szellemi törvényeket is, akkor elégedettebb, boldogabb és kiegyensúlyozottabb életet tudnánk élni.

Ha végre elfogadnánk, hogy az ember halhatatlan spirituális lény, és kíváncsian fedeznénk fel a természeti és a szellemi törvények teljességét, akkor hirtelen a Föld egy Aranybolygóvá válhatna. Olyan hellyé ahol megvalósíthatnánk mindazt a szépséget és békét melyre úgy sóvárog a színünk és a lelkünk is. Mert bizony itt az idő erre.