Kiemelkedő időszak a spirituális fejlődésre

Rinpocse__SzovaEz a hónap végtelen sok buddha és megvilágosodott mester — köztük a Mindenható Istenek és védelmezők Brahmá, Visnu és Siva; a Mindenható Legfőbb Allah; a Mindenható Isten, a Szent Atya és végtelen sok isteni férfi és női angyal — áldását hordozza magán, ezen szerencsét hozó időszak alatt, mely idén május 10-től június 10-ig tart, minden egyes pozitív tett érdeme több milliószorosára nő.

Ez a hónap igen jelentős a megtisztulást és átalakulást hozó gyakorlatok és az érdemhalmozás szempontjából. Most a magunk és mások számára is végső áldást nyerhetünk.

Tanpai Gyalchen a mester arra kér mindenkit, egyben minden barátját és tanítványát is, hogy ebben az időszakban szenteljenek több figyelmet a spirituális gyakorlásnak, szerezzenek minél több érdemet, fejlesszenek ki minél több pozitív gondolatot és gyűjtsenek minél több jó tettet, majd ajánlják ezek érdemét annak, hogy sürgősen béke és egység legyen világunkban, és minden anyánk, minden érző lény elérje a végső megszabadulást.

forrás: http://www.omahhum.com/

S mi éppen most – május 13-tól – május 19-ig – Vipasszaná elvonuláson vagyunk. Időt, teret, helyet adunk életünkben a fejlődésnek.

Te is használd ki ezt az időszakot a tudatos útonjárásra.