Vésd ezt jól az eszedbe, és tudd, hogy én szóltam.

reinkarnacioA pszichológia tudománya legfeljebb 150 évre tehető. A mai egészség és normalitás nyugati modelljei az európai és amerikai kultúra termékei, és  ezek sem idősebbek 200-250 évnél.
Az emberiség azonban több ezer éves!
S mi jelenleg az utolsó 200-250 éves alapra (mely bizony nagyon ingatag) építjük fel világképünket, gondolkodásunkat, nevelési elveinket, értékeinket, …. szóval szinte mindent.

Jó lenne észre vennünk, hogy milyen szűk látókörrel nézünk önmagunkra,az életünkre és a világra. S erre az ingatag talajra építkezünk.

Itt az idő messzebbre néznünk, és  stabil alapokat  keresnünk. Mert ezek bizony vannak, csak másként kellene  gondolkozni és ki kell lépnünk az utóbbi 200 év MODERN világából.

A Szellemi Törvények Örök Igazságok. A Buddha, Jézus, Mohamed, Konfucius, Platón, Lao Ce, a Felemelkedett Mesterek és még sokan mások tanításai a ma emberének is szólnak!
S ezek olyan mély és örök Igazsággal bírnak melyek időtállóak. Olyan stabil alapok, melyre bátran felépíthetjük a jövőt.
Itt az idő megismerkednünk ezekkel a tanításokkal (s bizony ezeket is tanítani kellene az iskolában, vallási hovatartozás nélkül) és beépíteni az életünkbe őket.

Tudod EMBER, oly szomorú, hogy egy életben gondolkozol. Ahogy a tavasz után következik a nyár, az ősz, a tél és újra a tavasz, úgy születésed, életed és halálod után újra a születésed következik.

azt a világot, melyet ma építünk önmagunknak készítjük, hiszen mi leszünk azok, akik visszajövünk és megtapasztaljuk  azt.

EMBER vésd ezt jól az eszedbe, és tudd, hogy én szóltam.

Steinmüller Csilla
http://www.ezoterikuspszichologia.hu
http://www.omniverzum.hu