Hol tartasz a kitartás útján?

kitartás_omniverzum_spiritualislelekgyogyaszatMárcius hónap témája a Kitartás. Foglalkozol vele? Eszedbe jut a mindennapokban?

KITARTÁS ….. mit is jelent ez?
Mikor, meddig és miben is kell kitartani? – szerintem ez a legnagyobb kérdés.
Honnan is láthatom, hogy most még kitartás kell, most pedig már elengedés. Mert ugye mindkettő fontos lehet adott pillanatban és helyzetben.

Életünket élhetjük egyrészt egyéleti személyiségként (mint azt nagyon sokan teszik), másrészt pedig azzal a tudással, hogy halhatatlan lények vagyunk, akik ezzel az élettel is a fejlődés egy nagy lépést tehetik meg Lelkük számára.

Amiben kitartás kell az a halhatatlan igaz én útja, s amiben elengedés az az egyéleti személyiség céljai és akarata.

Vajon nálad a kettő egy? (Nálam IGEN!)
Megtaláltad azt az utat, mely a Lelked útja és a személyiséged járja? Mert ezen az úton kell a kitartás. Megtalálni Lelkem célját és fejlődési útját, és a személyiséget arra ösztönözni és kitartásra bírni, hogy ezt az utat járja.

Fontos lenne, hogy az emberek ismerjék a létezésünk okát, és ez az ok vezérelné a cselekvést és a kitartást. Ez az ok lehet életed, életünk iránytűje.

Ismerd meg Lélekcélodat, mely kedvező hátszelet adhat mindennapjaidnak.

S hogyan tudod ezt megtenni? Ismerd meg az Igazságot, foglalkozz a Szellemi Törvényekkel, s azokkal a módszerekkel, melyek rávilágíthatnak életed céljára Lelked szempontjából.

Bármit is teszel, hadd tanácsoljam, ne állj meg félúton: az végzetessé válhat számodra. * K.H.