Spirituális Lélekgyógyászat

Az emberi élet egy állomás az evolúció láncolatában.

Amikor kiemeljük az embert ebből a fejlődési vonalból, s bezárjuk a születés és a halál közé, s személyiségként tekintünk rá, leválasztjuk őt Önmaga Igazi Esszenciájáról.

A lélek az ember halhatatlan esszenciája.
Így nevezik évezredek óta, s nem a pszichológia találmánya.
A lélek túl van pszichológián. Az ember azon részéhez tartozik, amely SOHA nem hagyja el az evolúció láncolatát.
Még akkor sem, amikor a személyiség ezt megteszi. (S akkor ezt meg is kell tennie, hiszen ez is benne van az evolúció folyamatában.)

A spirituális lélekgyógyász feladata (önmaga meggyógyításán túl) segíteni a személyiségnek visszatalálni önmaga nagyobb, halhatatlan esszenciájához. (S most ennek van itt az ideje.)

A spirituális lélekgyógyász nem a betegek gyógyítását vállalja (hiszen nem is a személyiségszintű emberrel dolgozik), hanem a “jól-levők” kiteljesedését segíti.
Ehhez azonban nem a pszichológia útja, hanem a lélek útjai vezetnek.

Ez az út pedig már belépés egy halhatatlan világba, melybe beletartozik az ezoterika és a spiritualitás útjai is.
Az Egyetemes Tudás világa, melyet régen az Egyetemeken tanítottak. (Hmmm … hol vagyunk ma ettől …, de talán közeledünk …)

Az ember
1) halandó (egy életi) és
2) halhatatlan (örök) részből áll.
A lélek a halhatatlan részhez tartozik.

S ha közelebb akarunk kerülni önnön lelkünkhöz – s ez igen fontos lenne, hiszen ez az evolóció következő állomása számunkra, emberek számára – akkor először is a lélek, a szellemi dimenziók felé kell fordulnunk.

Az Egész-séget, a Teljességet és a Fejlődést nem az egyéleti módszerekkel (pl. pszichológia, alacsony szinten művelt asztrológia, kineziológia, stb.) lehet elérni, mert az bizony ezeken túl van.
Azonban mindkettőre szükség van, mert a fejlődés különböző stádiumaiban vagyunk az evolúcióban.

Vannak (s bizony nem is a kisebbség) akik még a múlttal, a személyiségszintű elakadásokkal, az érzelmi és gondolati mókuskerékben élve töltik életüket. S nekik igen fontos a pszichológia (is), mert túl kell lépni ezeken az elakadásokon.

Azonban akik TUDATOSAN kívánnak fejlődni (s másként nem is lehet!, véletlen megvilágosodás NINCS) azoknak fontos elsajátítani az Egyetemes Tudást. Ebbe beletartozik a Kozmikus Rend, az Életismeret és az Élettörvények TUDÁSA.

S a spirituális lélekgyógyászat ebben segít. Támogat, hogy megismerd lelked és szellemed esszenciáját és közelebb kerülj hozzá. Támogat, hogy kiteljesedj a személyiségen túl lévő szinten, és az evolúció következő fejlődési szintjére lépj.
S ha ezt ebben az életben megteszed Örömünnep vár Odaát, Lelked és Szellemed birodalmában.

Ezzel az oldallal a célom, hogy támogassak minden TUDATOSAN fejlődni és kiteljesedni akaró Embert, és ezzel az Emberiséget és Világunkat is, hogy könnyebben elérjünk egy boldog és békés életet, melyre bizony mindannyian nagyon-nagyon vágyunk.

A felelősséged saját egyéni fejlődésed.
Senki, tehát SENKI NEM TUDJA helyetted megfejlődni. S bizony nem egy hétvégés történet. Évek, életek sora, azután miután elkötelezted magad a Szellemi Út mellett.

Azonban ha elindulsz és vállalod a fejlődés és tudatosodás útját MINDENT megtettél amit kötelességed, hogy a változás és az átalakulás akadálymentesen megtörténjen.

Fogom a kezed az Úton, számíthatsz rám.

imazaszloÜdvözöllek Úton járó Társam:
Steinmüller Csilla
spirituális tanító
www.omniverzum.hu